Γνωστός συνθέτης: «Ο Αργυρός διαφημίζει χάμπουργκερ κι ο Νότης τραγουδάει!»

Όσα είπε για τα... τραγουδιστάκια!

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του Mega

Eδώ και χρόνια έχει υπογράψει ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του εγχώριου ρεπερτορίου, ενώ πολλές φορές έχει συζητηθεί για τις απόψεις του

Μουκίδης: Μιλά πρώτη φορά για το εξώδικο στον Σφακιανάκη

Ο λόγος για τον Γιώργο Μουκίδη, που μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι για τον Νότη Σφακιανάκη, τον Κωνσταντίνο Αργυρό αλλά και τη Δέσποινα Βανδή.

«Όλοι θέλουν να επιστρέψει ο Νότης κι εγώ παραπάνω. Για μένα το πρόσφατο βίντεο με τον Νότη Σφακιανάκη δε σημαίνει ότι είναι διατεθειμένος να επιστρέψει μουσικά. Οι δηλώσεις του για την Χρυσή Αυγή παρεξηγήθηκαν από την κοινή γνώμη, δεν ήξερε για ποιους μίλαγε κι εκτέθηκε. Οι δημοσιογράφοι δεν είστε και τα καλύτερα παιδιά, όταν “τσίμπησαν” τον Νότη, αποκάλυψαν το όνομά του. Για άλλον, θα έλεγαν γνωστός τραγουδιστής», είπε αρχικά. 

Ο Γιώργος Μουκίδης έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες

Ο Γιώργος Μουκίδης έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες

Ο συνθέτης δήλωσε στη συνέχεια: «Δεν μπορούμε να βάλουμε τον Αργυρό κοντά στον Σφακιανάκη. Ο Αργυρός διαφημίζει χάμπουργκερ κι ο Νότης τραγουδάει. Τόση ανάγκη από λεφτά έχει; Αυτά τα τραγουδιστάκια δεν είναι αληθινοί καλλιτέχνες. Ο Σφακιανάκης, για μένα, είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών... Δύσκολα θα βγει καλλιτέχνης που να έχει τόσο βάρος». 

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού στα αυστηρά σχόλια του Γιώργου Μουκίδη

Κλείνοντας, ο Γιώργος Μουκίδης ανέφερε με νόημα: «Δε θέλω να δώσω τραγούδια μου στη Δέσποινα Βανδή. Είχαμε προσπαθήσει να δουλέψουμε μετά τον Φοίβο, αλλά δεν προχώρησε και καλύτερα που δεν προχώρησε... Μακριά κι αγαπημένοι». 

Ο Γιώργος Μουκίδης με τον Νότη Σφακιανάκη σε απονομή δίσκου το 2011

Ο Γιώργος Μουκίδης με τον Νότη Σφακιανάκη σε απονομή δίσκου το 2011 /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top