Μουκίδης: Μιλά πρώτη φορά για το εξώδικο στον Σφακιανάκη

Όσα αποκάλυψαν οι δύο στιχουργοί που έχουν δώσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στον τραγουδιστή

Το εξώδικο που είχε στείλει στον Νότη Σφακιανάκη ο Γιώργος Μουκίδης παρέλαβε στα χέρια του ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο  συνθέτης απαγορεύει  στον Νότη να λέει δημόσια κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες που του έχει υπογράψει.

Μιλώντας αποκλειστικά στη «Φωλιά των Κου Κου» και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη ο Γιώργος Μουκίδης τόνισε: «Περιμένω την απάντηση του Νότη μετά το εξώδικο που του έστειλα. Δεν έχουμε καθόλου σχέσεις με τον Νότη. Τα τραγούδια μπορούν να ακούγονται κανονικά, εγώ τη δημόσια εκτέλεση του έκοψα στις ζωντανές του εμφανίσεις. O Βοσκόπουλος για παράδειγμα μπορεί να τα λέει, ο Σφακιανάκης όχι. Τον λόγο θα σας τον αποκαλύψω σε λίγες ημέρες, όταν θα έχω την απάντησή του».

Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο λόγος δεν είναι η συναυλία του τραγουδιστή στην Αλβανία, όπως νομίζουν πολλοί. Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου, είναι αυτά που είπε ο Νότης στη συναυλία του στην Αλβανία για τους Έλληνες που «δε θέλουν να εργαστούν».

Την ίδια ώρα, ο στιχουργός Σπύρος Γιατράς, ο οποίος έχει γράψει επίσης, πολλές επιτυχίες στον Σφακιανάκη, μίλησε πρώτη φορά στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και πήρε θέση για το θέμα. "Η αυτοκρατορία του Σφακιανάκη χτίστηκε από τον Μουκίδη, τον Χρυσοβέργη και εμένα. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Χτίσαμε μια ολόκληρη κατάσταση και έναν μεγάλο καλλιτέχνη. Ο Σφακιανάκης είναι μεγάλος καλλιτέχνης, όμως τα... στερνά τιμούν τα πρώτα. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει κανένας. Σε ανθρώπους που του έχτισαν την καριέρα του δεν υπάρχει λόγος να συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο που δεν θέλω να τον κρίνω. Υπάρχουν ορισμένα στη ζωή μας τα οποία είτε το θέλουμε είτε δεν το θέλουμε, το ύψος της ηθικής του κάθε ανθρώπου το καθορίζει αυτό που θα σου πω: "Η διαφορά μεταξύ δύο ανθρώπων διαφορετικού ήθους είναι πολύ μεγαλύτερη από τη διαφορά δύο ζώων διαφορετικού ήθους" ανέφερε και πρόσθεσε: "Δεν συμφωνώ με την απαγόρεση του Μουκίδη. Εφόσον δίνουμε ένα τραγούδι δεν έχουμε δικαίωμα να το πάρουμε πίσω". 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου"

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top