Μαύρο Ρόδο: Happy end με τον γάμο του Πέτρου και της Ελισάβετ

Φωτογραφίες από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Φωτεινή Παπαθεοδώρου και Μιχαήλ Ταμπακάκης στην εκπομπή «Ελένη» πριν το φινάλε του Μαύρου Ρόδου.

Γεμάτο ανατροπές αναμένεται να είναι το τελευταίο διπλό επεισόδιο της σειράς «Μαύρο Ρόδο». Λίγο πριν το φινάλε οι πρωταγωνιστές Φωτεινή Παπαθεοδώρου και Μιχαήλ Ταμπακάκης κάθισαν στον καναπέ της εκπομπής «Ελένη».

Μαύρο Ρόδο: Δείτε τον Πέτρο και την Ελισάβετ στην τελευταία τους σκηνή!

Όπως είπαν το φινάλε δεν το γνώριζαν, ωστόσο ήταν κάτι που φαντάζονταν αφού βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο.

«Εξαρχής δίνεις μια υπόσχεση στον θεατή και οφείλεις να την τηρήσεις από την αρχή. Δεν το ξέραμε το φινάλε, το φανταζόμασταν. Είναι το φινάλε του βιβλίου και μάλλον θα γινόταν αυτό. Το φινάλε θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Θα μου άρεσε να είχε διαφορετικό φινάλε. Σήμερα που ξύπνησα και κατάλαβα ότι φτάσαμε στο τέλος, σκεφτόμουν όσα ζήσαμε, ότι το μοτίβο με τον γάμο και τα παιδιά δεν είναι συνυφασμένο με την ευτυχία. Δηλαδή δεν ξέρουμε πώς θα είναι μετά από τρεις μήνες. Μου αρέσει περισσότερο και θα ήθελα να είναι κάτι πιο κοντά στη λογική, γιατί και εγώ λειτουργώ με τη λογική και λιγότερο με το συναίσθημα. Είχαμε ξεκινήσει με τις σκηνές στο παράθυρο που τη βλέπω και χτυπάω την πόρτα στην αποθήκη και ήταν πιο βατές», είπε ο τηλεοπτικός Πέτρος Καστρινός.

Ταμπακάκης: Το ύψος, οι γονείς του και η σχέση με τη Σάντυ Χατζηιωάννου

«Για την Ελισάβετ έπρεπε να της δείξει ο Πέτρος ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί, ότι την αγαπάει πραγματικά. Όταν την στεναχώρησε, ξαναμπήκε στο μοναστήρι και πέρασε από διάφορα μέχρι να τον εμπιστευτεί ξανά. Αν μου συνέβαινε κάτι παρόμοιο με την Ελισάβετ, σαν Φωτεινή θα έδινα μια ευκαιρία. Δεν έκανε και κάτι. Βγήκε με τους φίλους του και ήπιε. Αλλά για την Ελισάβετ αυτό ήταν πάρα πολύ», πρόσθεσε με τη σειρά της η Ελισάβετ.

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Οι σπουδές, η ζωή στο Λονδίνο και το Instagram

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους για το Μαύρο Ρόδο είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες όπου βλέπουμε τον Πέτρο και την Ελισάβετ να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους το κοριτσάκι τους.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top