Ταμπακάκης: Το ύψος, οι γονείς του και η σχέση με τη Σάντυ Χατζηιωάννου

Δείτε το Instagram του «Πέτρου Καστρινού» από το Μαύρο Ρόδο

Διάφορες φωτογραφίες με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη

Μπορεί να είναι μόλις 28 ετών, αλλά έχει κάνει σημαντικά βήματα στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο. Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης φέτος υποδύεται τον «Πέτρο Καστρινό» στη σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Ταμπακάκης: «Οι απαγορευμένοι έρωτες έχουν κάτι ρομαντικό που έχουμε χάσει»

Ο «Πέτρος» είναι όμορφος, εγωιστής και πεισματάρης. Με σπουδές αρχιτεκτονικής στη Φλωρεντία. Στα μελλοντικά του σχέδια είναι να μείνει μόνιμα στο εξωτερικό. Οι σχέσεις του είναι επιφανειακές, ενώ η ερωτική του ζωή έντονη και περιπετειώδης. Αν και είναι συναισθηματικός, το κρύβει, υπακούοντας στις συμβουλές του πατέρα του, από τον οποίο αναζητά και την αποδοχή.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης με τον τηλεοπτικό του πατέρα, Λεωνίδα Κακούρη

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης με τον τηλεοπτικό του πατέρα, Λεωνίδα Κακούρη

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Οι σπουδές, η ζωή στο Λονδίνο και το Instagram

Μία εκδρομή με φίλους και ένας σεισμός θα κάνουν τις ζωές του Πέτρου και της δόκιμης Μοναχής Ελισάβετ να διασταυρωθούν και τους κόσμους τους, τον κόσμο της νύχτας και της ξέφρενης ζωής με τον κόσμο του μοναστικού βίου και της επαρχίας, να έρθουν αντιμέτωποι.

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Όσα δεν ξέρουμε για τον ταλαντούχο ηθοποιό

  • Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Αυγούστου του 1995 και είναι 28 ετών  
  • Έχει ύψος 1,83 μέτρα
  • Έχει συμμετάσχει σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, καθώς και σε videoclips, έχοντας ξεχωρίσει στη σειρά Έρωτας Μετά

 

  • Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, ενώ έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά
  • Έχει κερδίσει το βραβείο Τέχνης του Αμερικανικού κολεγίου Ελλάδας και ήταν υποψήφιος για το βραβείο Χορν 2020.

Στις αρχές του 2022 τον είδαμε στον ρόλο του Γιώργη Θεριανού στο «Αγάπη Παράνομη» της ΕΡΤ, δίπλα στην Καριοφυλιά Καραμπέτη και τον Νίκο Ψαρρά, μια νέα μίνι σειρά εποχής «ζωντανεύει» αριστοτεχνικά το ομότιτλο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη.

Επίσης τον είδαμε στο ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ «42°C» και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια για το υποκριτικό του ταλέντο.

Αξιοσημείωτη ήταν και η συμμετοχή του στη γερμανική ταινία «Rest in Greece», σε σκηνοθεσία Florian Gottschick.

Το 2014, πρωταγωνίστησε στο video clip του τραγουδιού «Για σένα που λατρεύω» των Stavento και Βιολέττας Νταγκάλου, ως ο μαθητής που βιώνει bullying. Έξι χρόνια μετά, εμφανίστηκε στο videoclip του τραγουδιού που θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision, «Supergirl» της Στεφανίας Λυμπερακάκη.

«Βίωσα ακραίες συνθήκες έντασης στο σπίτι μου»

Ξεχωριστή θέση στο βιογραφικό του έχει η συμμετοχή του στη θεατρική παράσταση «Η γίδα ή ποια είναι η Σύλβια»

«Με τον ρόλο είχα κοινό, ότι είχα ακραίες συνθήκες έντασης στο σπίτι μου και ταυτιζόμουν. Τις εντάσεις που υπήρχαν σπίτι μου τις αντιμετώπιζα με ψυχραιμία, έκανα τον διαιτητή», είχε αναφέρει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο Mega. 

Αποφάσισε ότι θα γίνει ηθοποίος σε μικρή ηλικία, στο Γυμνάσιο. Πήρε μέρος στη θεατρική ομάδα του σχολείου και στην Γ' Λυκείου πέρασε στο Εθνικό. 

Οι γονείς μου έρχονται και με βλέπουν πολύ συχνά στο θέατρο, φέρνουν φίλους, τους αρέσει πολύ

Ο νεαρός ηθοποιός κάνει ψυχοθεραπεία και έχει βάλει «χρονοδιακόπτη» στο κινητό του, έτσι ώστε να μην το παρακάνει με τα social media. 

 «Με τρομάζει η όλη κατάσταση. Δεν ξέρω αν είναι μια φούσκα και κάποια στιγμή θα σκάσει. Το βλέπω και από εμένα ότι έχω έναν εθισμό. Χρησιμοποιώ το Instagram, κυρίως. Ξυπνάω το πρωί και πιάνω το τηλέφωνο. Αυτό μου φαίνεται ενοχλητικό. Θα ήθελα να μην το έχω. Έχω βάλει ρύθμιση που στα 20 λεπτά βγάζει ειδοποίηση. Προσπαθώ να το τηρώ», ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ. 
 

Ο έρωτας με τη Σάντυ Χατζηιωάννου

Τα βέλη του έρωτα έχουν «χτυπήσει» τον Μιχαήλ Ταμπακάκη, μιας και από τον Αύγουστο είναι ζευγάρι με τη Σάντυ Χατζηιωάννου ή αλλιώς την «Τζένη» από τον Σασμό.

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή. Οι δυο τους δημοσιοποίησαν τη σχέση τους, ανεβάζοντας μια  φωτογραφία στα social media από τις διακοπές τους στην Τήνο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top