Ταμπακάκης: «Οι απαγορευμένοι έρωτες έχουν κάτι ρομαντικό που έχουμε χάσει»

Όσα είπε ο πρωταγωνιστής της σειράς Μαύρο Ρόδο

Δείτε τη συνέντευξη του Μιχαήλ Ταμπακάκη στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Τον γνωρίσαμε το 2019 μέσα από τη δραματική σειρά του Alpha Έρωτας Μετά, ωστόσο φέτος υποδύεται τον «Πέτρο Καστρινό», ο οποίος ερωτεύεται με πάθος μια μοναχή στο Μαύρο Ρόδο.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη! για τον νέο του αυτό ρόλο.

«Απογορευμένοι έρωτες, όπως αυτός που περιγράφει το Μαύρο Ρόδο γοητεύουν το κοινό, γιατί ίσως έχουν κάτι το ρομαντικό που έχουμε χάσει εμείς. Στην εποχή μας δεν υπάρχουν απαγορευμένοι έρωτες, είναι κάπως ξεπερασμένο όλο αυτό. Ο έρωτας όμως του Μαύρου Ρόδου ναι, θα μπορούσε να υπάρξει», είπε αρχικά. «Είναι μία πολυπρόσωπη σειρά, εκτός από τη βασική πλοκή που είναι ο έρωτας μεταξύ αυτών των δυο ανθρώπων. Έχει πολλές ιστορίες», πρόσθεσε.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Φωτεινή Παπαθεοδώρου είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στο Μαύρο Ρόδο

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Φωτεινή Παπαθεοδώρου είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στο Μαύρο Ρόδο

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ταυτίζεται με τον ήρωά του στο ότι είναι επίμονος μέχρι να καταφέρει τους στόχους του: «Ο Πέτρος ερωτεύεται πολύ κι εγώ το ίδιο. Είναι κοινό μας σημείο». «Το κλίμα με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου στα γυρίσματα είναι τέλειο. Περνάμε πολύ ωραία, έχουμε πολύ όμορφη επικοινωνία και ταιριάζει πολύ ο τρόπος που δουλεύουμε», είπε για τη συμπρωταγωνίστριά του.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης είναι ο «Πέτρος Καστρινός» στη νέα δραματική σειρά του Mega

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης είναι ο «Πέτρος Καστρινός» στη νέα δραματική σειρά του Mega

Στη συνέχεια της συνέντευξής του αναφέρθηκε και στην επαγγελματική πορεία του. Αρχικά, πέρασε στη σχολή Οικονομικών Επιστημών και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Ωστόσο, μετά την είσοδό του στη δραματική σχολή αποφάσισε να αφήσει τις σπουδές στα οικονομικά.

Όσον αφορά στην φετινή παρουσία του στο θέατρο σημείωσε: «Φέτος αποφάσισα να μην κάνω θέατρο. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνουμε εδώ στο Μαύρο Ρόδο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top