Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Οι σπουδές, η ζωή στο Λονδίνο και το Instagram

Ποια είναι η «Μοναχή Ελισάβετ» χωρίς τα ράσα από το Μαύρο Ρόδο

Διάφορες φωτογραφίες με την ηθοποιό Φωτεινή Παπαθεοδώρου

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου είναι μία ανερχόμενη ηθοποιός που, όπως όλα δείχνουν, θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Υποδύεται τη δόκιμη μοναχή Ελισάβετ στη σειρά Μαύρο Ρόδο

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Υποδύεται τη δόκιμη μοναχή Ελισάβετ στη σειρά «Μαύρο Ρόδο»

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, στις αρχές Οκτωβρίου του 2023, μέσα από τον ρόλο της Ελισάβετ στη σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Η Ελισάβετ, η δόκιμη μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου, ερωτεύτηκε τον Πέτρο Καστρινό, κατά κόσμον Μιχαήλ Ταμπακάκη.

 

Κατερίνα Διδασκάλου: Η ηλικία, οι δυο γάμοι και οι σπουδές στην Αμερική

Αγνώριστη η Διδασκάλου: Δείτε την ηθοποιό ως «ηγουμένη Φιλαρέτη»

 


Το βιογραφικό της Φωτεινής Παπαθεοδώρου

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου μπορεί να μην έχει εμφανιστεί ξανά στην ελληνική τηλεόραση, αλλά έχει παίξει στον κινηματογράφο. Συμμετείχε στην ταινία της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη».

 

Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα επεισόδιο της ξένης σειράς «Chance Encounters» το 2019, στη μικρού μήκους ταινία «In Brighton», ενώ έχει εργαστεί στο εξωτερικό ως παραγωγός κι έχει σκηνοθετήσει τη μικρού μήκους ταινία «Locked-in».

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω ταινία μικρού μήκους επιλέχθηκε ανάμεσα στους νικητές του σκηνοθετικού διαγωνισμού Straight8 το 2017 και στη συνέχεια προβλήθηκε στο λονδρέζικο φεστιβάλ SuperShorts.

Η ηθοποιός ταξίδεψε μέχρι την Αγγλία. Σπούδασε αγγλική λογοτεχνία σε προπτυχιακό επίπεδο και κλασική φιλολογία σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Η όμορφη ηθοποιός φαίνεται πως είναι ανήσυχο πνεύμα μιας και μετά τις σπουδές στη λογοτεχνία και την κλασική φιλολογία ακολούθησαν οι σπουδές υποκριτικής στο Λονδίνο. Αργότερα μπήκε στη ζωή της και η παραγωγή ντοκιμαντέρ για το BBC, το Channel 5 και το PBS.

 

Δείτε το Instagram της Φωτεινής Παπαθεοδώρου

Η ανερχόμενη ηθοποιός είναι δραστήρια στα social media, καθώς στο Instagram δημοσιεύει φωτογραφίες από την επαγγελματική της ζωή και την καθημερινότητά της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top