Αγνώριστη η Διδασκάλου: Δείτε την ηθοποιό ως «ηγουμένη Φιλαρέτη»

Η απίστευτη μεταμόρφωση για τις ανάγκες του ρόλου της στο «Μαύρο Ρόδο»

Η Κατερίνα Διδασκάλου αναμφίβολα άφησε το στίγμα στις Άγριες Μέλισσες, υποδυόμενη τη «Μυρσίνη Σεβαστού», αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια για την ερμηνεία της από το τηλεοπτικό κοινό. 

Κατερίνα Διδασκάλου: «Είμαι ερωτευμένη» - Τι είπε για τον άνθρωπό της

Πολλά υποσχόμενος είναι και ο ρόλος που της έχει ανατεθεί στη νέα σειρά του Mega με τίτλο «Μαύρο Ρόδο». Η ηθοποιός ενσαρκώνει την «ηγουμένη Φιλαρέτη» και για τη μεταμόρφωσή της αυτή, καθώς και τα σχόλια που δέχεται από τον κόσμο, μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η Θεοφανία Παπαθωμά δεν είναι πια ξανθιά - Έγινε καστανή!

Η Κατερίνα Διδασκάλου υποδύεται την «ηγουμένη Φιλαρέτη» στη σειρά «Μαύρο Ρόδο»

Η Κατερίνα Διδασκάλου υποδύεται την «ηγουμένη Φιλαρέτη» στη σειρά «Μαύρο Ρόδο»

«Στην αρχή μου έλεγαν όλοι ότι η Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες ήταν κόντρα ρόλος. Μετά μου έλεγαν ότι είναι ραμμένος ο ρόλος πάνω σου. Τώρα μου λένε για την Ηγουμένη Φιλαρέτη. Είναι τόσο διαφορετικό πράγμα από τη Μυρσίνη. Είναι μία πολύ μεγάλη στροφή ως ρόλος αλλά και μία μεγάλη πρόκληση.

Δεν ήθελα φέτος  να κάνω τηλεόραση αλλά επειδή είναι κάτι τόσο διαφορετικό, σε ένα άλλο κλίμα. Όχι μόνο οπτικά, είναι μία θετική ηρωίδα. Δεν είναι η κακιά της υπόθεσης, αλλά μία πεφωτισμένη καλόγρια και όχι στενόμυαλη» ανέφερε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

«Μου γράφουν στο Instagram πως με είχαν συνηθίσει ως Μυρσίνη και ξαφνικά τους κακοφάνηκε που με είδαν τόσο καλυμμένη. Αυτό είναι υπέροχο. Πάντα απαντάω στα μηνύματα των θαυμαστών μου. Χωρίς τον κόσμο δεν υπάρχουμε», πρόσθεσε στη συνέχεια η Κατερίνα Διδασκάλου.

Ο ανατρεπτικός ρόλος της Κατερίνας Διδασκάλου στη σειρά «Μαύρο Ρόδο»

Ο ανατρεπτικός ρόλος της Κατερίνας Διδασκάλου στη σειρά «Μαύρο Ρόδο»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top