Κατερίνα Διδασκάλου: «Είμαι ερωτευμένη» - Τι είπε για τον άνθρωπό της

Για την προσωπική της ζωή μίλησε η «Μυρσίνη» από τις Άγριες Μέλισσες

Μία εξομολόγηση καρδιάς έκανε η Κατερίνα Διδασκάλου και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη! 

«Ναι, είμαι ερωτευμένη. Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή που μου έχει φέρει έναν άνθρωπο με τον οποίο νιώθω τόσο καλά. Όπως πολύ καλά λέει ο αγαπημένος μου, ‘το ζητούμενο είναι η ερωτική χημεία να εξελιχθεί σε αγάπη, δυαδικότητα, συντροφικότητα. Δεν είναι το πιο απλό πράγμα να ανακοινώσεις ως μαμά στα παιδιά ότι είσαι ερωτευμένη, αλλά τα παιδιά μου είναι γενναία», είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη. 

Κατερίνα Διδασκάλου: Η ηλικία, οι δυο γάμοι και οι σπουδές στην Αμερική

Η «Μυρσίνη» από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για το θέατρο αλλά και για τη σχέση με τα παιδιά της.

«Κατά κάποιον τρόπο τα παιδιά μου με έσωσαν με όλες τις έννοιες, με γείωσαν και κατάλαβα την πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Οι κόρες μου με είδαν ανταγωνιστικά στην εφηβεία. Η Μαρκέλλα γύρισε και μου είπε “ποια νομίζεις ότι είσαι; Επειδή σου στέλνουν λουλούδια”. Όταν η κόρη μου μου είπε πως ο συμμαθητής της ήθελε να με παντρευτεί, το αντέστρεψα και της είπα “τι να με κάνει εμένα την γριά; Εσένα θέλει”. Πάντα έλεγα στον γιο μου να φέρεται στα κορίτσια όπως εκείνος θα ήθελε να φέρονται τα αγόρια στις αδελφές του».

Κατερίνα Διδασκάλου: Βόλτα με την κόρη της – Είναι ολόιδιες

Σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις η Κατερίνα Διδασκάλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι εύκολη η απόφασή μου να μην επέμβω στο πρόσωπό μου και δεν κρύβω ότι συχνά-πυκνά το σκέφτομαι. Οφείλω στον εαυτό μου και στον κόσμο να διατηρήσω την έκφραση και την εκφραστικότητα που απαιτούνται από τη δουλειά μου, να μη γίνω μια μάσκα».

Η Κατερίνα Διδασκάλου δε θέλει να προβάλλει την προσωπική ζωή της, γι' αυτό επιλέγει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Έχει δύο κόρες, τη Μαρκέλλα και τη Φλώρα, τις οποίες απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον Έλληνα διπλωμάτη και ποιητή, Γιώργο Βέη, ενώ ο γιος της, Διονύσης, προέρχεται από τον δεύτερο γάμο της. Η ηθοποιός έχει και τρία εγγόνια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top