Μπέττυ Μαγγίρα: Το πρώτο μήνυμα μετά το τέλος της συνεργασίας με το OPEΝ

Νέο παρασκήνιο για τη ρήξη με το Open – Ποιο άλλο πρόσωπο της προτάθηκε

Την πρώτη ανάρτηση μετά το τέλος της συνεργασίας της με το OPEN έκανε σήμερα, Πέμπτη, η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η παρουσιάστρια μετά από δυο χρόνια στο τιμόνι παρουσίασης του «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με το OPEN. 

Τέλος η Μπέττυ Μαγγίρα από το OPEN - Ανατροπή της τελευταίας στιγμής

Πληροφορίες μάλιστα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 ήθελαν την Μπέττυ Μαγγίρα να αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό της καθώς δεν ήθελε να ενταχθούν στην ομάδα της η Πηγή Δεβετζή και ο Τρύφωνας Σαμαράς, τους οποίους επιθυμούσε ο Νίκος Κοκλώνης και η Barkingwell.

Μία μέρα αφότου έγινε γνωστή η είδηση ότι η Μπέττυ Μαγγίρα αποχωρεί από το OPEN, η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έκανε μια ανάρτηση. 

«Τα τρέιλερ μας ήταν η παιδική μας χαρά!!! Περνούσαμε υπέροχα, κάναμε ότι τρέλα μας ερχόταν στο μυαλό! Κι είναι τέλειο όταν η δίκη σου τρέλα συναντά, συμβαδίζει και συμπίπτει με των συνεργατών σου… τότε το αποτέλεσμα είναι μαγικό! 2 αξέχαστα χρόνια, παρά πολλά τρέιλερ παρά πολλά ευτράπελα!!! Ήταν η χαλάρωση μας, η ανταμοιβή μας μετά από μια κοπιαστική μέρα δουλειάς! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι αυτές τις μοναδικές , αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί αυτά τα 2 χρόνια … » έγραψε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top