Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε με σύνδεση στον Μουτσινά κι εκείνος... λιποθύμησε!

«Η ενέργειά σου με έβγαλε πολλές φορές από σκοτεινιασμένες στιγμές»

Δείτε το σχετκό απόσπασμα από το Καλό Μεσημεράκι

Μετά από τέσσερα χρόνια στον ΣΚΑΪ, τελευταία εκπομπή ήταν η σημερινή για τον Νίκο Μουτσινά

Νίκος Μουτσινάς: Το παράπονό του στη Μενεγάκη - «Αν δεν έρθεις ντροπή σου»

Ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να το πιστέψει, κι όμως ανάμεσα στους άλλους καλεσμένους ήταν κι η Ελένη Μενεγάκη, η οποία βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από το πλατό της εκπομπής της.  

Η Ελένη Μενεγάκη κι ο Νίκος Μουτσινάς γνωρίζονται πολλά, πολλά χρόνια!

Η Ελένη Μενεγάκη κι ο Νίκος Μουτσινάς γνωρίζονται πολλά, πολλά χρόνια!

«Εσύ θα περάσεις πολύ ωραία σε εμάς θα λείψεις», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη. Ο παρουσιαστής που αρχικά... λιποθύμησε από την έκπληξη, δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του με εκείνη να παραδέχεται: «Θα βάλω τα κλάματα κι είμαι σε πολύ ευσυγκίνητη περίοδο αυτή την εποχή. Το έχω έτοιμο το δάκρυ». 

Το πρωτότυπο δώρο του Νίκου Μουτσινά στην Ελένη Μενεγάκη για τη γιορτή της!

«Αυτό που έχω πάρει από εσένα όλα αυτά τα χρόνια που είτε άτυπα συνεργαστήκαμε, είτε συνεργαστήκαμε κανονικότητα, είτε δε συνεργαζόμασταν, εγώ η σχέση που έχτισα με εσένα κι αυτό που μου έδινες κάθε φορά όταν ήμασταν μαζί -στις δύσκολες στιγμές μου και στις πιο εύκολες- ήταν μοναδικό. Ρουφούσα πάντα τη δική σου θετική ενέργεια η οποία πολλές φορές με έβγαλε από πολύ ζόρικες και σκοτεινιασμένες στιγμές. Αυτό είναι κάτι που δεν πληρώνεται και δεν ξεχνιέται», πρόσθεσε η παρουσιάστρια. 

Κλείνοντας, ο Νίκος Μουτσινάς υποσχέθηκε στην παρουσιάστρια πως θα είναι ο πρώτος της καλεσμένος στην ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top