Νίκος Μουτσινάς: Το παράπονό του στη Μενεγάκη - «Αν δεν έρθεις ντροπή σου»

Της έκανε ανοιχτή πρόσκληση να έρθει καλεσμένη στην εκπομπή του

Ο Νίκος Μουτσινάς εξέφρασε την επιθυμία να πάει η Ελένη Μενεγάκη καλεσμένη στην εκπομπή του πριν να κλείσει η φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Νίκος Μουτσινάς: Η ανακοίνωσή του για το τέλος της εκπομπής 

Όλα ξεκίνησαν από τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη σύμφωνα με τις οποίες θα ήθελε να παίξει σε video clip της κουμπάρας της, Νατάσας Θεοδωρίδου.

Ελένη Μενεγάκη σε Νατάσα Θεοδωρίδου: «Αν βρεθεί το τραγούδι εγώ εδώ είμαι!»

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» με τον παρουσιαστή αρχικά να παραπονιέται, επειδή έχουν καιρό να συναντηθούν τηλεοπτικά και μετά να της κάνει ανοιχτή πρόταση να την φιλοξενήσει στην εκπομπή του.

Νίκος Μουτσινάς: Η ανοιχτή πρόσκληση στην Ελένη Μενεγάκη

Νίκος Μουτσινάς σε Ελένη Μενεγάκη: «Αν δεν έρθεις ντροπή σου»

«Η Ελένη δεν έχει έρθει καλεσμένη. Μην λες ψέματα ότι θα πας στην Νατάσα Θεοδωρίδου. Δεν έρχεσαι σε εμένα που είμαι το αγόρι σου. Πώς γίνεται; Τελειώνει νωρίτερα από εμάς την εκπομπή. Μπορεί να έρθει δηλαδή καπακωτό στην ώρα, όχι στην σεζόν» είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Προκαλώ την Ελένη Μενεγάκη να με αντιμετωπίσει σαν την Νατάσα Θεοδωρίδου στο video clip και να έρθει εδώ. Πάντως να σου πω κάτι; Αν δεν έρθεις ντροπή σου. Θα στο πω δηλαδή. Είναι πολλά τα χρόνια. Πρέπει να έρθει ρε φίλε. Κάτσε ρε Ελένη», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top