Το πρωτότυπο δώρο του Νίκου Μουτσινά στην Ελένη Μενεγάκη για τη γιορτή της!

Ήθελε να τη… δροσίσει ο παρουσιαστής

Ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής και λίγη ώρα μετά την ανακοίνωσή της ότι αποχωρεί προσωρινά από την τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μας δείξει ένα από τα δώρα που πήρε

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη – Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Alpha

«Ελένη σε αγαπώ» έγραφε πάνω ο ανεμιστήρας που έδειξε στους τηλεθεατές, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πως αποστολέας του δώρου ήταν ο Νίκος Μουτσινάς.

«Ένας φίλος μου που με αγαπάει και με βλέπει να τυραννιέμαι τώρα που δεν παίζουν τα air condition εδώ μέσα και είμαστε με τις βεντάλιες κι ό,τι βρούμε…. Κι επειδή με αγαπάει ξέρει τι χρειάζομαι. Μου έστειλε αυτό!» είπε η Ελένη.

Ελένη Μενεγάκη: Η πρωινή έκπληξη για τη γιορτή της

«Δεν τον έχω σε σύνδεση. Δεν το σκέφτηκα σήμερα, είχα άλλα να σκεφτώ… Όμως θα χαρώ να τα πω μαζί του με ένα skype, τώρα που είμαστε όλοι ένα. Μιλάω φυσικά για τον Νίκο Μουτσινά που μου έφερνε πάντα καύσωνες στο κορμί, από τα γέλια και την τρομερή ευχαρίστηση που μου δημιουργούσε κάθε φορά που ήταν κοντά μου. Νικόλα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το ανεπανάληπτο δώρο σου. Πάρα πολύ. Πολλά γλυκά φιλιά, Θα χαρώ να σε ακούσω. Τώρα πότε θα τα πούμε από κοντά μεγάλη υπόθεση» συμπλήρωσε η «βασίλισσα της TV».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top