Παναγιώταρου για Σχίζα: «Δε μας ένωσε περισσότερο όλο αυτό που έγινε»

Τους επηρέασαν όσα ακούστηκαν για τη σχέση τους...

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του OPEN

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κι ο Στάθης Σχίζας μίλησαν για τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, προσθέτοντας ότι είχαν ανάγκη να μείνουν για λίγο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας: Οι πρώτες τους φωτογραφίες με μαγιό

Το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend που το συνάντησαν σε νυχτερινή του έξοδο. «Η αλήθεια είναι ότι κράτησα μια απόσταση όλο αυτό τον καιρό. Είχα ανάγκη να το κάνω κι εγώ κι ο Στάθης που ήταν όλο αυτό το διάστημα μέσα στο παιχνίδι», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. 

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κι ο Στάθης Σχίζας όχι μόνο δε χώρισαν, αλλά ταξίδεψαν μαζί στο εξωτερικό

Όπως ανέφερε στη συνέχεια: «Είμαστε πάρα πολύ καλά, μια χαρά. Είμαστε καλά, δεν μπορώ να πω ότι μας ένωσε περισσότερο όλο αυτό που έγινε. Είχαμε την ανάγκη κάποιες στιγμές να τις ζήσουμε πιο πολύ για εμάς τους δύο ουσιαστικά κι όχι για τον κόσμο. Έχω βγάλει σίγουρα κάποια συμπεράσματα για κάποιους ανθρώπους και ζω το τώρα και τη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παναγιώταρου: Η απάντηση στις φήμες χωρισμού από τον Σχίζα

Λακωνικός όπως πάντα στις δηλώσεις του ο Στάθης Σχίζας

Λακωνικός όπως πάντα στις δηλώσεις του ο Στάθης Σχίζας

«Το έχω ξεπεράσει, το έχω αφήσει πίσω και πράγματα που με ενοχλούν, τα διαγράφω κι ασχολούμαι ελάχιστα μαζί τους. Δε χρειάζεται υπερανάλυση αυτό. Έγιναν κάποια πράγματα και τελείωσε. Είμαστε καλά», συμπλήρωσε. 

Στάθης Σχίζας: «Θέλω να ηρεμήσω ψυχικά» - Η πρώτη του ανάρτηση

Τέλος, ο Στάθης Σχίζας ανέφερε από την πλευρά του: «Η ζωή συνεχίζεται κι επιστρέψαμε στην καθημερινότητα, στις δουλειές μας, στο σπίτι μας. Όλα καλά. Δε μας είχε χωρίσει κάτι σαν ζευγάρι για να μας ενώσει. Όπως ήμασταν, είμαστε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top