Παναγιώταρου: Η απάντηση στις φήμες χωρισμού από τον Σχίζα

«Είμαι μια χαρά στην προσωπική μου ζωή»

Το τελευταίο διάστημα υπήρχε μια έντονη φημολογία που ήθελαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα να χωρίζουν. Μάλιστα, υπήρχαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ποιος ήταν ο άνδρας μαζί της στην Αράχωβα;

Στάθης Σχίζας: «Θέλω να ηρεμήσω ψυχικά» - Η πρώτη του ανάρτηση

Πρόσφατα, το ζευγάρι εθεάθη μαζί και ερωτευμένο σε βραδινή του έξοδο, ενώ η Αλεξάνδρα ρωτήθηκε για τα προσωπικά της και τις φήμες χωρισμού.

Παναγιώταρου - Σχίζας: Η κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες για τη σχέση τους

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας σε παλαιότερη εμφάνιση / NDP (Νίκος Ζότος)

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας σε παλαιότερη εμφάνιση / NDP (Νίκος Ζότος)

«Είμαι μια χαρά στην προσωπική μου ζωή. Ό,τι βλέπετε, μην ακούτε τίποτα, είμαι μια χαρά και περνάω καλά. Είμαστε μια χαρά με τον Στάθη. Με φέρνει και με παίρνει. Γενικά δεν θέλω καθόλου να τα αναλύσω, τα έχουμε υπεραναλύσει, τα έχουμε υπερσκεφτεί, τα έχετε δει, τα έχετε ακούσει, τα έχω δει κι εγώ μαζί σας, οπότε είμαι σε μια φάση που απλά ζω τη στιγμή, περνάμε καλά, είμαστε μια χαρά και δεν αναλύω τίποτα από όλα αυτά που έγιναν», ανέφερε αρχικά.


«Ήθελα λίγο να καταλαγιάσει όλο αυτό γιατί πολλές φορές έχεις την ανάγκη όταν συμβαίνουν διάφορα γεγονότα και όταν ακούς διάφορα για το όνομά σου, να θες να απέχεις. Τώρα είμαι σε μια κατάσταση που περνάω καλά, δεν κάνω πολλές δηλώσεις γιατί δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο», ξεκαθάρισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top