My Style Rocks: Ανακοινώθηκε επίσημα η κριτική επιτροπή

Ποιοι θα... σιγοντάρουν την Κατερίνα Καραβάτου;

Δείτε όσα είπε πρόσφατα η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή Super Κατερίνα

Το My Style Rocks επιστρέφει με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα το κανάλι του Φαλήρου, το οποίο με καινούργια ανακοίνωση αποκάλυψε και την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας.

My Style Rocks - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ 

Η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή επιστρέφει στον ΣΚΑΪ ανανεωμένη και πιο fashion forward από ποτέ, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 17.00.

Έκπληξη αποτέλεσε το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου στην παρουσίαση του My Style Rocks

Έκπληξη αποτέλεσε το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου στην παρουσίαση του My Style Rocks

Η Κατερίνα Καραβάτου θα υποδεχτεί στο πλατό εννέα διαγωνιζόμενες με προσωπικό στυλ, δυναμισμό, και άποψη, που θα πρέπει να αποδείξουν στην κριτική επιτροπή ότι είναι fashion experts!

Έκλεισε! Αυτή θα είναι η παρουσιάστρια του My Style Rocks

Τρεις κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο της μόδας, ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κι ο Στέλιος Κουδουνάρης που παραμένει σταθερή αξία για το My Style Rocks, θα αξιολογούν τις επιλογές των διαγωνιζόμενων και θα τις εμπνέουν για να εξελίξουν το στυλ τους.

Ο Δημήτρης Σκουλός κι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συναντούν τον «παλιό» Στέλιο Κουδουνάρη στην κριτική επιτροπή του MSR

Ο Δημήτρης Σκουλός κι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συναντούν τον «παλιό» Στέλιο Κουδουνάρη στην κριτική επιτροπή του MSR

Κάθε μέρα για τις διαγωνιζόμενες θα είναι και μία νέα πρόκληση αφού θα πρέπει να επιμελούνται τις εμφανίσεις τους, σύμφωνα με διαφορετικά concept. Στο τέλος του κάθε κύκλου εμφανίσεων θα παρακολουθούμε το gala, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη πρόκληση της διαδικασίας. Εκεί θα αναδεικνύεται η νικήτρια του κύκλου, που θα κερδίζει το έπαθλο των 2.500 ευρώ και θα αποχωρεί η παίκτρια με τη χαμηλότερη βαθμολογία. Σε κάθε νέο κύκλο εμφανίσεων, μια fashionista θα κάνει την είσοδό της προσπαθώντας να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Κατερίνα Καραβάτου: Οι πρώτες δηλώσεις για το «My Style Rocks»

Αυθεντικές προσωπικότητες με άποψη και φαντασία στη μόδα, έρχονται για να ροκάρουν με το στυλ τους, κάθε απόγευμα στον ΣΚΑΪ.

MY STYLΕ ROCKS!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top