Συρίχα: «Παίρνω τηλέφωνο τον Ντάνο έναν χρόνο και δε μου το σηκώνει»

Ποια πρόσωπα απασχόλησαν περισσότερο το κοινό το 2022;

Η Μαίρη Γεωργιάδου υποδέχτηκε στο κοντρόλ την Τζώρτζια Συρίχα.

Η δημοσιογράφος και διευθύντρια του «YOU Magazine», αναφέρθηκε σε τρία πρόσωπα, τα οποία εκτόξευσαν τις πωλήσεις του περιοδικού το 2022. Τη Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη λόγω του ειδυλλίου τους, αλλά και ένα εξώφυλλο με πρωταγωνίστρια τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Δέσποινα Βανδή: Τα νέα παθιασμένα φιλιά στον Βασίλη Μπισμπίκη

Η ίδια σχολιάζοντας τους Έλληνες παρουσιαστές πήρε το μέρος του Γιώργου Λιάγκα στην κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά, εκθείασε τον Νίκο Κοκλώνη, ενώ για την τηλεοπτική συνύπαρξη Μενεγάκη - Κορομηλά ανέφερε πως είχαν πράγματι διαφορές μεταξύ τους στο παρελθόν.

Ελένη Μενεγάκη: «Όσα είπαμε με τη Ρούλα αφορούσαν εμάς και κανέναν άλλο»

Η Τζώρτζια Συρίχα στο Breakfast@Star 

Η Τζώρτζια Συρίχα στο Breakfast@Star 

«Δε μου αρέσει η σημερινή showbiz. Είναι influencers που δεν τους ξέρει κανείς», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και μετά πρόσθεσε «Οι μεγαλύτερες ηλικίες μπορεί να μη γνωρίζουν την Ιωάννα Τούνη. Διάσημος είναι αυτός που αναγνωρίζεται απ' όλους».

«Διαφωνώ κάθετα με το πάνελ της, θεωρώ λάθος την επιλογή των προσώπων», δήλωσε σε άλλο σημείο για τη Μαρία Μπακοδήμου και τα πρόσωπα που την περιβάλλουν στην εκπομπή της.

Για το «Survivor All Star» που επιστρέφει στην τηλεόραση από τη νέα χρονιά, τόνισε «Έχουμε δώσει μεγάλη διάσταση στο Survivor, γι' αυτό και οι άνθρωποι που συμμετέχουν σήκωσαν πολύ μπαϊράκι».

Ενώ για την πίεση που δέχεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την παραγωγή του reality επιβίωσης, για να ξαναλάβει μέρος η Τζώρτζια Συρίχα αποκάλυψε «Παίρνω τηλέφωνο τον Ντάνο εδώ και έναν χρόνο και δε μου το σηκώνει. Ακόμα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρω θα το σηκώσει».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top