Η Warner Bros. γιορτάζει τα 100 χρόνια του στούντιο παραγωγής ταινιών

Βασικό «σπίτι» της Warner στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια είναι το Star!

Δείτε το βίντεο για το Celebrating Every Story της Warner Bros. 

Η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε το Celebrating Every Story, ξεκινώντας μια καμπάνια για τον εορτασμό της 100ης επετείου του στούντιο της Warner Bros.

Στο βίντεο που δημοσίευσε βλέπουμε ταινίες και σειρές, που έχει αγαπήσει το ελληνικό κοινό μέσα. Τα Φιλαράκια, ο James Bond κι άλλες τόσες ταινίες δράσης μας κρατούν συντροφιά 20 χρόνια τώρα τα σαββατοκύριακα κι όλα τα βράδια μέσα από τη συχνότητα του Star.

Τα Φιλαράκια είναι μια από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές όλων των εποχών!

Τα Φιλαράκια είναι μια από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές όλων των εποχών!

«Το όνομα Warner Bros. είναι συνώνυμο με την ψυχαγωγία κι είναι τιμή μας που γιορτάζουμε την εκατονταετηρίδα αυτού του εμβληματικού στούντιο και την πλούσια κληρονομιά που χρονολογείται από τα τέσσερα αδέρφια που το ίδρυσαν το 1923», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Warner Bros. Discovery, David Zaslav. «Τα τελευταία 100 χρόνια, η Warner Bros. δημιούργησε μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες κι αγαπημένες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και χαρακτήρες που έγιναν ποτέ κι ήταν το μέρος για εντυπωσιακή αφήγηση που καθορίζει κι αντικατοπτρίζει τον πολιτισμό μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το λαμπρό και δυναμικό μέλλον της εταιρείας μας και, καθώς ξεκινάμε τον δεύτερο αιώνα της, θα συνεχίσουμε να λέμε το είδος των σπουδαίων ιστοριών που διασκεδάζουν, ενημερώνουν και εμπνέουν το κοινό σε όλο τον κόσμο».

Η Warner Bros ιδρύθηκε για πρώτη φορά από τους Albert, Sam, Harry και Jack Warner κι ενσωματώθηκε στις 4 Απριλίου του 1923.

Το μεγαλύτερο αφιέρωμα για τις ταινίες του 007 προβλήθηκε πρόσφατα στο Star

Το μεγαλύτερο αφιέρωμα για τις ταινίες του 007 προβλήθηκε πρόσφατα στο Star

Η Warner Bros. Discovery σχεδιάζει να συνεχίσει το Celebrating Every Story όλο το 2023 με ειδικά προγράμματα κι εκδηλώσεις. Παραγωγή της WB Unscripted Television, ένα ντοκιμαντέρ σε τρία μέρη για την ιστορία της Warner Bros. θα κάνει το ντεμπούτο του στο HBO Max. Special επεισόδια θα εμφανίζονται στα εγχώρια και διεθνή δίκτυα της εταιρείας.

Οι ζωντανές εκδηλώσεις που συνδέονται με την εκατονταετηρίδα περιλαμβάνουν μια σειρά συναυλιών Candlelight (κλασική μουσική υπό το φως των κεριών) σε διάφορες πόλεις, το Φεστιβάλ Κλασικού Κινηματογράφου TCM του Απριλίου στο Λος Άντζελες, περιορισμένες θεατρικές προβολές τίτλων της WB και πολλά άλλα.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top