Η εξομολόγηση του Άρη Καβατζίκη: «Έφαγα κλωτσιά– Προσοχή στους μάγκες»

Τι είπε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»

Ο Άρης Καβατζίκης με αφορμή τις δηλώσεις της Δανάης Λουκάκη για το bullying, έκανε σε μια προσωπική εξομολόγηση για τα μαθητικά του χρόνια και το bullyling που βίωσε από έναν συγκεκριμένο συμμαθητή του.

«Ήμουν στην πρώτη τάξη του Λυκείου (…) ήταν ένας κύριος τότε (συμμαθητής) ο οποίος στο διάλειμμα επειδή ήμουν το παιδί που ήρθε από άλλο σχολείο και ίσως να μην ήμουν αυτό που λένε ο “μάγκας του σχολείου”, επανειλημμένα με είχε κλωτσήσει στο διάλειμμα και εννοώ κλωτσιά κανονική, πρώτη φορά τη λέω αυτή την ιστορία, αλλά με κλωτσούσε, βία κανονική και σε εκδρομή του σχολείου τότε θυμάμαι», εξομολογήθηκε ο Άρης Καβατζίκης.

Στη συνέχεια περιέγραψε την συνάντησή με τον λυκειάρχη: «Είχαμε πάει τότε στον λυκειάρχη ο οποίος το μόνο που έκανε ήταν να του πει: “Θέλω σε παρακαλώ να μην τον ενοχλήσεις ξανά τον Καβατζίκη” και εκείνος είπε μπροστά μπροστά στον λυκειάρχη, “εγώ δεν τον γουστάρω και όπου τον βρίσκω θα τον βαράω”. Καμία αποβολή, καμία επίπληξη, τίποτα», είπε ο Άρης Καβατζίκης σχολιάζοντας: «Προσοχή στους μάγκες»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top