Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όταν μιλάω ξέρεις πόσα "ψόφα" υπάρχουν από κάτω;»

Η εξομολόγηση του παρουσιαστή στον «αέρα»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν

Όπως έγινε γνωστό τα τελευταία 24ωρα, δύο αγόρια από την Αρμενία έβαλαν τραγικό τέλος στη ζωή τους, πηδώντας από γέφυρα στο Γερεβάν, επειδή οι οικογένειες τους κι η κοινωνία δεν αποδέχθηκαν τη σχέση τους

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο γιος μου ζητάει αδερφάκι»

Λίγο πριν αυτοκτονήσουν, πόσταραν στα social media φωτογραφία με το τελευταίο τους φιλί, γράφοντας στη λεζάντα: «Ευτυχισμένο τέλος. Οι αποφάσεις για την κοινοποίηση των φωτογραφιών και τα επόμενα βήματά μας πάρθηκαν κι από τους δυο μας».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κι η Τζένη Μελιτά συζήτησαν το ιδιαίτερα σοκαριστικό θέμα της αυτοκτονίας στην Αρμενία

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κι η Τζένη Μελιτά συζήτησαν το ιδιαίτερα σοκαριστικό θέμα της αυτοκτονίας στην Αρμενία

Το θέμα συζήτησαν στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, ο Φώτης Σεργουλόπουλος κι η Τζένη Μελιτά. Όταν πήρε τον λόγο ο παρουσιαστής, απογοητευμένος από την αντίδραση πολλών χρηστών των social media που έκαναν σχόλια μίσους ακόμα κάτω από τη μακάβρια ανάρτηση, δήλωσε: «Δεν μπορείς να φανταστείς κάθε φορά που μπορεί να μιλήσω ή να αναφερθώ στον εαυτό μου πόσα "ψόφα" υπάρχουν από κάτω. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος οχυρώνομαι και δε με απασχολεί. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί αν τους γράψεις "ψόφα" να ψοφήσουν κανονικά». 

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η ερώτηση του γιου του για το πώς ήρθε στη ζωή

«Θα ήθελα πραγματικά να δω τους γονείς αυτών των παιδιών που τους έδιωξαν από το σπίτι πώς αισθάνονται αυτή τη στιγμή που λείπουν για πάντα από το σπίτι...», πρόσθεσε φανερά απογοητευμένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top