Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο γιος μου ζητάει αδερφάκι»

Ο παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος και μίλησε ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, τα νεανικά του χρόνια αλλά και τον γιο του.

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Έπαθα θρόμβωση και πνευμονική εμβολή»

σεργουλόπουλος

«Όταν το ανακάλυψα ότι είμαι γκέι, αγχώθηκα. Δεν ήξερα πώς να το εκφράσω ερωτικά. Αυτό που με έσωσε ήταν μπήκα στη δραματική σχολή, σε ένα περιβάλλον ανοιχτόμυαλο. Τότε βρήκα όμοιούς μου. Τότε βέβαια ήμασταν ό,τι λάχει. Στον στρατό πήγα μετά τη δραματική σχολή. Μπήκα 21 ετών και με πάνε στην Κρήτη. Μπήκα σε μια ιστορία που έκανα παρέα με luben ανθρώπους στην Κρήτη. Ένας δούλευε ως τσατσά σε οίκο ανοχής. Εκεί γνώρισα τη Βούλα και κάναμε παρέα. Πήγαινα εκεί καθόμουν στο σαλονάκι και τα λέγαμε με τη Βούλα. Να πω ότι οι οίκοι ανοχής μου αρέσουν πάρα πολύ», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην αρχή.

Η σχέση του Φώτη Σεργουλόπουλου με τον γιο του

«Αισθάνθηκα μπαμπάς όταν άρχισα να του μαθαίνω τα πρώτα πράγματα. Μου έχει ζητήσει αδερφάκι, δεν το σκέφτομαι. Θα ήθελα να έχω και 2 και 3 παιδιά, αλλά δε γίνεται, δε θέλω άλλο. Νομίζω ότι έχει πάρει την απροσεξία μου, τη θεατρικότητα και το χιούμορ. Με τον Γιώργο μου αρέσει να βλέπουμε ταινίες, να τραγουδάμε, να πηγαίνουμε ταξίδια. Θα ήθελα να του μεταδώσω την τιμιότητα, την ελευθερία, τον ρατσισμό, του έχω μιλήσει γι’ αυτά. Ο Γιώργος είναι μία από τις ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου», είπε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top