Έκλαιγε με αναφιλητά η Μπέττυ Μαγγίρα για την υπόθεση της 12χρονης

«Δε ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξω σαν μάνα, έχω οργή»

Μπέττυ Μαγγίρα

Διαφορετική ήταν η έναρξη της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα; το πρωί της Πέμπτης.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες, η Μπέττυ Μαγγίρα δεν ξεκίνησε με χορό και τραγούδι όπως συνηθίζει, αφού η επικαιρότητα και η υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, έχει συγκλονίσει τόσο εκείνη όσο και τους συνεργάτες της.

Μπέττυ Μαγγίρα: Οι κούκλες κορούλες της την πέρασαν σε ύψος!

«Σήμερα νιώθω ότι δεν είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες κι είναι τώρα 2-3 μέρες που νιώθω ότι κάτι με πνίγει και θέλω να πω κάτι για όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μας και μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις δεν μπόρεσα να κοιμηθώ όλη τη νύχτα», είπε αρχικά.

Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει κόρη στην ίδια ηλικία με το 12χρονο θύμα βιασμού στον Κολωνό

Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει κόρη στην ίδια ηλικία με το 12χρονο θύμα βιασμού στον Κολωνό

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια είπε δυο λόγια για αυτήν την υπόθεση που την έχει επηρεάσει πάρα πολύ, καθώς είναι κι η ίδια μητέρα δυο ανήλικων κοριτσιών. «Σαν άνθρωπος δεν μπορώ να πω ότι δε με επηρεάζει σε ψυχικό επίπεδο και σε ανθρώπινο επίπεδο. Δεν μπορώ να πω ότι σαν μάνα μιας 12χρονης και μιας 8χρονης κόρης όλο αυτό δε με έχει αναστατώσει… Υπάρχουν μέρες που θέλουμε κι είμαστε εδώ για να σας κάνουμε να περάσετε καλά, αλλά δεν μπορούμε να βγούμε και να χορεύουμε και να τραγουδάμε. Δε μας αφήνει κάτι μέσα από τη ψυχή μας. Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξουμε να γυρνάμε πλάτη στην τόσο σκληρή πραγματικότητα εμείς που κάνουμε ψυχαγωγία κι αυτή να μας χτυπάει την πλάτη να γυρίσουμε να την κοιτάμε κατάματα», πρόσθεσε. 

Μπέττυ Μαγγίρα: «Έγινα έξαλλη. Της λέω δεν ντρέπεσαι;»

«Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω σαν μάνα να βλέπω αυτούς τους ανθρώπους με τα αρρωστημένα μυαλά να μην τιμωρούνται πιο αυστηρά. Έχω θυμό, οργή, που τα κορίτσια και τα αγόρια που θα βγουν αύριο-μεθαύριο στην κοινωνία διατρέχουν αυτό τον κίνδυνο. Δε γίνεται να μη μας επηρεάζει… Να βροντοφωνάξω κι εγώ κι όλοι μας οι νόμοι να γίνουν πιο αυστηροί, να μην καταδικάζονται μόνο για 10-15 χρόνια αυτοί οι άνθρωποι και να βγαίνουν και να κάνουν ξανά και ξανά το ίδιο και να παίρνουν στον λαιμό τους αθώες ψυχές. Πρέπει να σταματήσει αυτό», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Οι συνεργάτες της στήριξαν την Μπέττυ Μαγγίρα μετά το δημόσιο ξέσπασμά της!

Οι συνεργάτες της στήριξαν την Μπέττυ Μαγγίρα μετά το δημόσιο ξέσπασμά της!

«Σκεφτόμουν αυτό το κορίτσι το 12χρονο γιατί είναι κι η κόρη μου σε αυτή την ηλικία, που το πιο πιθανό είναι να του έχει καταστραφεί η ζωή που δεν πρόλαβε καν να ζήσει... και δεν ξέρω αν θα μπορέσει να τη ζήσει», συνέχισε με δάκρυα στα μάτια. 

«Λύγισε» on air η Μπέττυ Μαγγίρα: «Τι με έπιασε τώρα;»

Στο πλευρό της βρέθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς που τη βοήθησε να καθίσει στο τραπέζι της εκπομπής με τους υπόλοιπους συνεργάτες της και με τα λόγια του προσπάθησε να την ηρεμήσει και να περάσει ένα δικό του μήνυμα. Η Μπέττυ Μαγγίρα πήρε και πάλι τον λόγο κι εξήγησε τους λόγους για τους οποίους σαν εκπομπή επιλέγουν να στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην ψυχαγωγία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top