«Λύγισε» on air η Μπέττυ Μαγγίρα: «Τι με έπιασε τώρα;»

Τα δάκρυα της παρουσιάστριας για τη μητέρα της

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε την Ιωάννα Παππά να μιλά για τον θάνατο της μητέρας της.

Μπέττυ Μαγγίρα: «Προετοίμασα τα παιδιά μου για τον θάνατο της μητέρας μου»

«Η απώλεια της μητέρας είναι ένα γεγονός που δεν μπορείς ποτέ να ξεπεράσεις απόλυτα. Από τότε που έχασα τη μητέρα μου έχω γίνει πιο προστατευτική απέναντι στον μπαμπά μου και του λέω πιο συχνά ότι τον αγαπώ» εξομολογήθηκε η οικοδέσποινα της εκπομπής.

Μπέττυ Μαγγίρα: Τα On Air Δάκρυα Για Τη Μητέρα Της

Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν ήθελα να με δουν να κλαίω γοερά στην τηλεόραση»

Η παρουσιάστρια – ηθοποιός, η οποία «έχασε» τη μαμά της πριν από μερικούς μήνες, «λύγισε» on air μιλώντας για το πένθος που βιώνει.

«Εγώ συγκινήθηκα πολύ. Η οικογένεια σε βοηθάει πολύ να το ξεπεράσεις. Το καλοκαίρι είχα δει ένα όνειρο με τη γιαγιά μου και ξύπνησα και ήθελα να την πάρω τηλέφωνο. Τι με έπιασε τώρα. Σου έρχονται στιγμές που θες να πάρεις τηλέφωνο τη μαμά σου… Θέλει χρόνο να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα. Συνειδητοποιείς ότι έχει φύγει και δεν μπορείς να της μιλήσεις ξανά. Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που είπε η Ιωάννα. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, βοηθάει πολύ όταν έχεις οικογένεια», είπε με δάκρυα στα μάτια η Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top