Μπέττυ Μαγγίρα: «Έγινα έξαλλη. Της λέω δεν ντρέπεσαι;»

«Κατέβηκα με την περούκα έξαλλη»

Η Μπέττυ Μαγγίρα γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε ένα περιστατικό που  την εκνεύρισε την εποχή που πρωταγωνιστούσε στο θεατρικό μιούζικαλ Mamma Mia.

Ατύχημα για την Μπέττυ Μαγγίρα: Τράκαρε πριν πάει την κόρη της στο σχολείο

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έγινε έξαλλη με μια γυναίκα που βρισκόταν στο κοινό και τη φωτογράφιζε με φλας όσο εκείνη ήταν πάνω στη σκηνή.

Μπέττυ Μαγγίρα: Χθες τράκαρε και σήμερα της έκλεψαν το αυτοκίνητο!

 

«Καμιά φορά ο κόσμος δεν έχει συναίσθηση του που βρίσκεται. Εγώ έχω κατέβει από τη σκηνή. Ήθελα να κατέβω την ώρα της παράστασης», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Έγινα έξαλλη με μία κυρία στη δεύτερη σειρά γιατί λένε ότι δε θα τραβάτε φωτογραφίες. Δε με ενοχλούν οι φωτογραφίες αλλά το φλας στη σκηνή, όταν ο άλλος είναι πολύ μπροστά κι αστράφτει το φλας μπροστά σου και μπορεί να σε αποσυντονίσει και να χάσεις την ισορροπία σου και να πέσεις. Γιατί εμείς χορεύαμε, τραγουδούσαμε κι η κυρία εκεί με το φλας. Κατέβηκα με την περούκα έξαλλη. Περίμενα να τελειώσει η παράσταση, κατέβηκα, μπήκα στη σάλα κι ο κόσμος νόμιζε ότι είναι μέσα στην παράσταση. Την περίμενα υπομονετικά να φτάσει. Της λέω δεν ντρέπεσαι, δεν ακούτε που λέμε δε βγάζουμε; Δεν καταλαβαίνετε ότι μπορεί ένας να αποσυντονιστεί να πέσει με τα τακούνια γιατί τυφλώνεται με το φλας εκεί μπροστά;»» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα στον «αέρα» της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top