Μπέττυ Μαγγίρα: Χθες τράκαρε και σήμερα της έκλεψαν το αυτοκίνητο!

Η εβδομάδα δεν έχει ξεκινήσει καλά για την παρουσιάστρια

Η εβδομάδα δεν έχει ξεκινήσει καλά για την Μπέττυ Μαγγίρα, καθώς μετά το χθεσινό της τρακάρισμα στην γκαραζόπορτα του σπιτιού της, σήμερα δε βρήκε το αυτοκίνητό της!

Ατύχημα για την Μπέττυ Μαγγίρα: Τράκαρε πριν πάει την κόρη της στο σχολείο

Η παρουσιάστρια έπεσε θύμα κλοπής. Συγκεκριμένα, μόλις κατέβηκε από το σπίτι της για να ξεκινήσει για τα στούντιο της εκπομπής της «Ποιος είναι πρωινιάτικα» συνειδητοποίησε… πως το αυτοκίνητό της έλειπε! Δε βρισκόταν στο σημείο όπου το είχε παρκάρει!

μαγγίρα

 

«Το σύμπαν δεν με αγαπάει. Τρίτη και 13 σήμερα. Χθες θυμάστε τι σας είπα; Δεν ξεκίνησε καλά η εβδομάδα. Τον ένιωθα τον ανάδρομο. Χθες τράκαρα το αυτοκίνητο στην γκαραζόπορτα. Σήμερα το πρωί κατεβαίνω από το σπίτι και το αυτοκίνητο απλά έλειπε. Πάει το αυτοκίνητο, πάει το πουλί και το χελιδόνι. Έρχεται ένα λεωφορείο έμαθα από το μετρό. Θα παίρνω το μετρό και μετά το λεωφορειάκι ή ένα ηλεκτρικό πατίνι. Χρησιμοποίησε και το e-pass μου δεν είχε καμία τσίπα. Είναι σοκαριστικό το γεγονός να κατεβαίνεις κάτω από το σπίτι και να κοιτάς και να λες “αποκλείεται κάποιος μου κάνει πλάκα. Χθες μου συνέβη αυτό και σήμερα να μου το πάρουν;”. Τι άλλο θα με βρει; Μην με δείτε που γελάω, το σοκ ήταν μεγάλο. Σήμερα είμαι πια χωρίς αυτοκίνητο, δεν ξέρω πως θα έρχομαι εδώ», είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top