«Του Πέτρου Φιλιππίδη του αρέσουν οι γυναίκες. Δεν είναι κακό»

Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου στις δηλώσεις γνωστής ηθοποιού

Δείτε όσα είπε γνωστή ηθοποιός για τον Πέτρο Φιλιππίδη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Βίκυ Πρωτογεράκη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη συμμετείχε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, κυρίως κωμικές

Η Βίκυ Πρωτογεράκη συμμετείχε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, κυρίως κωμικές

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός, η οποία είναι μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, δήλωσε: «Δε μου το ζήτησε, το αποφάσισα και βεβαίως το δέχτηκε. Από την πείρα που έχω ως νομικός κι από τις δικογραφίες που έχω δει, μπορώ να διακρίνω τις προσωπικότητες αυτών, οι οποίοι λέγονται βιαστές, μπορώ να διακρίνω γιατί έχω κι εγώ γνώση κι επίσης είναι ο τόπος που θα τελεστεί αυτό το έγκλημα, ο χρόνος και οι συνθήκες, παίζουν πολλά ρόλο. Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να του άρεσαν οι γυναίκες, δεν είναι κακό. Δεν είχε λόγο και κίνητρο να βιάσει», ανέφερε η ηθοποιός.

«Βεβαίως και θα υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο!»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της πρόσθεσε: «Η Ελπίδα Νίνου (σ.σ. η σύζυγος Φιλιππίδη) ξέρει τι είναι ο Πέτρος. Είναι σαν μικρό παιδί. Δεν είναι σαν αυτό που παρουσιάζεται».

Ο Πέτρος Φιλιππιδης έξω από τα δικαστήρια με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο

Ο Πέτρος Φιλιππιδης έξω από τα δικαστήρια με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μακρυπούλια, Ματίκα, Κοτσοβούλου καλούνται για μάρτυρες στη δίκη Φιλιππίδη

Φανερά οργισμένη με αυτές τις δηλώσεις, η Κατερίνα Καινούργιου δε δίστασε να πάρει τον λόγο υπογραμμίζοντας πως θλίβεται με τα όσα ακούει. Συγκεκριμένα, είπε: «Θλίβομαι πάρα πολύ με αυτά που ακούω. Λέει ότι είναι νομικός και μπορεί να καταλάβει το προφίλ ενός βιαστή. Εδώ ψυχίατροι με πτυχία, εγκληματολόγοι, νομικοί και δεν μπορούν να καταλάβουν αν είναι κάποιος βιαστής. Μπορεί να το καταλάβει η κ. Πρωτογεράκη επειδή είπε ότι είχε πληθώρα γυναικών; Τι λόγια είναι αυτά;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top