«Βεβαίως και θα υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο!»

Εκτός από την υποκριτική ασχολείται και με τη δικηγορία

Δείτε τη συνέντευξη της Βίκυς Πρωτογεράκη

Τη γνωρίζουμε μέσα από τις πολλές συμμετοχές της σε τηλεοπτικές σειρές, σε κωμικούς κυρίως ρόλους, αλλά και τις θεατρικές παραστάσεις που έχει πρωταγωνιστήσει

Ποιά ηθοποιός από την «Μαρία την Άσχημη» έγινε... δικηγόρος;

Ο λόγος για τη Βίκυ Πρωτογεράκη που το μεσημέρι της Δευτέρας, μίλησε στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ. 

Η ηθοποιός που εργάζεται κι ως δικηγόρος, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ελληνικό #MeToo, ενώ τόνισε ότι ως νομικός θα υπερασπιζόταν τον Πέτρο Φιλιππίδη.

 Βίκυ Πρωτογεράκη

Ανάμεσα στις σειρές που συμμετείχε η Βίκυ Πρωτογεράκη ήταν και το Μαρία η Άσχημη

«Σε αυτή τη φάση δε θέλω να είμαι ούτε δικηγόρος ούτε ηθοποιός, θα ήθελα να γράφω. Αρκετοί μου ζήτησαν τις υπηρεσίες μου ως δικηγόρος επειδή ήμουν ηθοποιός κι ήμουν γνωστή. Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση τόσο εντός όσο κι εκτός θεάτρου, αλλά το αντιμετώπισα. Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες, αλλά αυτούς που είναι στη φυλακή δεν τους είχα ικανούς για κάτι τέτοιο», είπε αρχικά. 

«Τον Πέτρο Φιλιππίδη δε θα τον φοβόμουν ποτέ. Βεβαίως και θα υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο. Υπερασπιστικά θα το έκανα. Δεν είμαι της άποψης, όπου πηγαίνουν όλοι να πηγαίνω. Έχω τη δική μου γνώμη...», δήλωσε η ηθοποιός στη συνέχεια. 

Μπιμπίλας: «Είμαι μάρτυρας υπεράσπισης του Φιλιππίδη χωρίς να ερωτηθώ»

«Δεν είμαι κατά των κοριτσιών που έκαναν τις καταγγελίες. Εγώ δεν είχα κοπέλες που να έρθουν να μου πουν κάτι τέτοιο πράγμα, αλλά έβλεπα γενικώς ότι κάποιες κοπέλες χρησιμοποιούσαν αυτόν τον τρόπο για να κάνουν πράγματα στο θέατρο», συμπλήρωσε η  Βίκυ Πρωτογεράκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top