Αλήθειες με τη Ζήνα: Η επιτυχημένη εκπομπή για 8η χρονιά στο Star!

Δείτε το εντυπωσιακό trailer για τη νέα σεζόν

Δείτε το νέο trailer της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα

Η επιτυχημένη εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα επιστρέφει για 8η χρονιά στο Star!
 
Η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της αναλαμβάνουν δράση και μας καλούν όλους να αλληλοεπιδράσουμε μαζί τους. Να γίνουμε ένα! Μια καρδιά για όλους. Μια φωνή. Μια αγκαλιά.

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Φαίη Σκορδά φεύγει. Ο Γιώργος Λιάγκας μένει»

Στο επίκεντρο της εκπομπής βρίσκεται πάντα ο άνθρωπος, η δύναμη, η πίστη, τα όνειρα, η αγάπη και η αλήθεια του. Γιατί η προσωπική πινελιά του καθενός, μπορεί να κάνει την πραγματικότητά μας πιο όμορφη, πιο ουσιαστική. 

Ζήνα Κουτσελίνη: «Όσο περνάει από το χέρι μας θα είμαστε πάντα ο χώρος αγάπης, που χρειάζεσαι. Όσο περνάει από το χέρι μας θα κάνουμε τη φωνή σου να ακουστεί. Όσο περνάει από το χέρι μας η αλυσίδα της αλληλεγγύης μας θα μεγαλώνει. Όσο περνάει από το χέρι μας ο ορίζοντας της κάθε μέρας θα γεμίζει ελπίδα και φως. Όσο περνάει από το χέρι μας κανείς δε θα μείνει χωρίς μία αγκαλιά!».  

Η Ζήνα Κουτσελίνη σε μία εξομολόγηση καρδιάς για την κόρη & τον σύζυγό της 

Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, που έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και το τηλεοπτικό κοινό πιστό συνοδοιπόρο, έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Star, για ένα ακόμα, πάντα απρόβλεπτο αλλά αξιόπιστο, ταξίδι αναζήτησης της αλήθειας!

Σκηνοθεσία & Δ/νση Φωτογραφίας trailer: Μιχάλης Μπέκος

Δείτε όλες τις εκπομπές Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top