Η Ζήνα Κουτσελίνη σε μία εξομολόγηση καρδιάς για την κόρη & τον σύζυγό της

Η παρουσιάστρια σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο star.gr

Η Ζήνα Κουτσελίνη μάς υποδέχτηκε στο πλατό του «Aλήθειες με τη Ζήνα» στην τελευταία εκπομπή για τη σεζόν, και αποκάλυψε τα καλοκαιρινά της σχέδια, ενώ μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την κόρη της, Έμμα και τον σύζυγό της, Αντώνη Παπασταθόπουλο.

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Φαίη Σκορδά φεύγει. Ο Γιώργος Λιάγκας μένει»

ζηνα κουτσελινη

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι ανυπομονεί να κλείσει τα φώτα του στούντιο και να βγει στο φως του ήλιου. Η ίδια, μετά από μία σεζόν γεμάτη επιτυχίες και πρωτιές αλλά και ατελείωτες ώρες δουλειάς, δε βλέπει την ώρα να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί πλάι στο κύμα, μαζί με την οικογένειά της.

κουτσελίνη

Καλοκαιρινή φωτογραφία μαμάς και κόρης!/ NDP

«Θέλουμε να περάσουμε περισσότερο χρόνο οι τρεις μας ως οικογένεια, γιατί μέσα στην καθημερινότητα χανόμαστε αν και φροντίζουμε και οι δύο να δίνουμε τον απαραίτητο χρόνο όσον αφορά στην ανατροφή της Έμμας μας» ανέφερε η Ζήνα Κουτσελίνη και πρόσθεσε ότι η 12χρονη κόρη τους, το «κοινό τους φως», όπως είπε χαρακτηριστικά, που τους κάνει καθημερινά περήφανους γονείς, μεγάλωσε και φέτος θα πάει Γυμνάσιο.

Τα μάτια της παρουσιάστριας έλαμπαν όσο μας μιλούσε για την κόρη της, Ευσταθία Μαρία (Έμμα), και τον σύζυγό της, με τον οποίο είναι παντρεμένοι από το 2002.

ζηνα κουτσελίνη σύζυγος κόρη εμμα

Η Ζήνα Κουτσελίνη με τον σύζυγό της, Αντώνη Παπασταθόπουλο/ NDP

«Τα χρόνια που φεύγουν δεν τα ξανασυναντάς, οπότε πρέπει να ζεις την κάθε στιγμή με πολλή αγκαλιά, ζεστασιά, αγάπη και φροντίδα στους ανθρώπους που πρέπει να κρατήσεις πολύ σφιχτά στη αγκαλιά σου. Γιατί είναι λίγοι οι άνθρωποι που αξίζουν στη διαδρομή της ζωής μας, να κρατηθούν μέχρι το τέλος σφιχτά στην αγκαλιά μας» είπε ελαφρώς συγκινημένη η Ζήνα Κουτσελίνη.

ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ

Ζήνα Κουτσελίνη και Αντώνης Παπαπασταθόπουλος σε πάρτι της μικρής τους Έμμας/ NDP

Στο ερώτημα αν η Έμμα είναι ενθουσιασμένη που θα πάει φέτος Γυμνάσιο, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε ότι η κόρη της είναι ένα παιδί που ενθουσιάζεται με κάθε τι νέο στη ζωή της.

ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ ΚΟΡΗ

Η Ζήνα Κουτσελίνη δε χορταίνει τα παιχνίδια και τις αγκαλιές με την κόρη της/ Instagram

«Χαίρομαι που κρατάει την παιδικότητα της ηλικίας της και χαίρομαι πολύ γιατί εγώ δεν κατάφερα να το έχω αυτό. Ενηλικιώθηκα πολύ νωρίς. Χαίρομαι να βλέπω τα μάτια της και την ψυχή της να χαμογελούν» πρόσθεσε.

κουτσελινη κορη

Η μικρή Έμμα όσο μεγαλώνει, μοιάζει όλο και περισσότερο στη μαμά της, Ζήνα Κουτσελίνη/ Instagram 

Κάμερα -Μοντάζ: Amber Doku 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top