Κατερίνα Καραβάτου: Έχω δεχτεί bullying. Δεν το έχω πει σε κανέναν

Τα δάκρυα της παρουσιάστριας

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου, το μεσημέρι του Σαββάτου (21/5), στον «αέρα» της εκπομπής «Τι λες τώρα».

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της σχολίαζαν την αυτοκτονία του 14χρονου μαθητή πριν από λίγες ημέρες στα Κάτω Πατήσια.

Κάτω Πατήσια: Ο 14χρονος πήρε μία ζώνη και κρεμάστηκε από το κρεβάτι του


Όσο οι μέρες περνούν πληθαίνουν οι φωνές που αναφέρουν ότι το παιδί ήταν θύμα άγριου bullying από συμμαθητές του.

Θρήνος στην κηδεία του 14χρονου: «Μάκη ζεις, θα σε αγαπάμε για πάντα»

Κατερίνα Καραβάτου
Με αφορμή αυτό το γεγονός η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε για πρώτη φορά πως όταν ήταν κι εκείνη παιδί είχε δεχτεί bullying.

«Θέλω να σας πω κάτι που δεν έχω πει ούτε στη μάνα και τον πατέρα μου» είπε αρχικά.

«Όταν ήμουν στην ίδια ηλικία με αυτό το παιδί, σε μια πολύ κεντρική οδό κοντά στο σπίτι μου, φεύγοντας από το σχολείο ήρθαν πάνω μου δυο κορίτσια και άρχισαν να με σπρώχνουν, να μου μιλάνε άσχημα. Προσπάθησαν να μου βγάλουν τα σκουλαρίκια… Ήταν πολύ άγριο. Δεν τις ήξερα, δεν είχα ιδέα ποιες ήταν, περπατούσα απλά με τη σάκα μου και πήγαινα σπίτι μου.
Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα, το πιστεύετε; Και σκέφτομαι ότι αυτό ήταν ένα περιστατικό που δεν κράτησε πάνω από πέντε λεπτά. Άρχισα να τρέχω και να φωνάζω έντρομη. Δε το είπα ποτέ στη μητέρα μου και τον πατέρα μου, που είχα πάρα πολύ στενή σχέση μαζί τους. Δεν τους φοβόμουν. Το κουβαλώ ακόμα αυτό το περιστατικό και το σκέφτομαι συχνά, ακόμα και σε αυτή την ηλικία που έχω φτάσει», πρόσθεσε η παρουσιάστρια με δάκρυα στα μάτια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top