Green Award: Αυτός ο παίκτης κέρδισε τα 10.000 ευρώ!

Δεν έκρυψε τη συγκίνησή του στο άκουσμα του ονόματός του

Το πιάτο του chef Τάσου Μαντή κλήθηκαν να αντιγράψουν οι τρεις φιναλίστ του Green Award ο Νίκος ο Ιταλός, ο Πάνος και ο Νικήτας.

MasterChef 2022: Το πιάτο της Ελπίδας… τσίγκλησε τους κριτές!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία πιάτα έπρεπε να ετοιμάσουν οι διαγωνιζόμενοι με βασικό υλικό το χέλι. Νικήτας και Νίκος «κονταροχτυπήθηκαν» για την πρώτη θέση.

Νικητής του πολυπόθητου «Πράσινου» επάθλου άρα και πλουσιότερος κατά 10.000€ είναι από σήμερα το βράδυ ο Νικήτας, ο οποίος στο άκουσμα του ονόματός του συγκινήθηκε. Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και ο guest κριτής του έβαλαν 28 βαθμούς.

Ο Νικήτας κατέκτησε το Green Award!

«Όταν έσκασε και το τελευταίο 7αρι. Καταλαβαίνεις ότι κερδίζεις είσαι έτοιμος να κλάψεις να συγκινηθείς που με πήρε αγκαλιά ο Νίκος. Αλλά απότομα έρχεται μια πολύ μεγάλη χαρά μέσα μου γιατί ξέρω ότι τα λεφτά αυτά θα πιάσουν τόπο, δε θα είναι σπατάλη και πιάνουν τόπο οι τόσες προσπάθειες. Όλα αυτά που μου έδωσαν οι δικοί μου άνθρωποι. Δεν είναι μόνο το έπαθλο, είναι η πορεία. Δεν το είχα στο μυαλό μου όλο αυτό το πράγμα σήμερα», δήλωσε πανευτυχής ο Νικήτας μετά τη νίκη του.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top