MasterChef 2022: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος οικοδεσπότης του νέου MasterClass

Guest chef στο επεισόδιο της Κυριακής ο Βασίλης Σπόρος

Δείτε το trailer του MasterClass

Μια εβδομάδα γεμάτη ανατροπές, εκπλήξεις κι εναλλαγή συναισθημάτων, προηγήθηκε για τους διαγωνιζόμενους του MasterChef 2022

MasterChef: Μεγάλη ανατροπή! Η ποδιά έμεινε στα χέρια των κριτών

Στην αρχή της εβδομάδας, ο Γιάννος Σδούγκας κατάφερε να κερδίσει το Silver Award και το έπαθλο των 10.000 ευρώ, ενώ ο Σταύρος Λορέντζος αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό. Στη συνέχεια, ακολούθησαν οι διαδικασίες επιστροφών διαγωνιζομένων, που είχαν αποχωρήσει. 

Η τελική 15αδα του MasterChef 2022

Η Ελπίδα Μορφούλη, η Βασιλική Δροσάτου, ο Δημήτρης Ταϊρίδης κι ο Νίκος Μπέρκας επέστρεψαν στον διαγωνισμό και στη διεκδίκηση του τίτλου του MasterChef 2022 και του επάθλου των 50.000 ευρώ!   

MasterChef 2022: Αποχώρησε οικειοθελώς η Αναστασία

Αλλάζει το παιχνίδι μετά την επιστροφή των παλιών παικτών

Αντίθετα, ο Στέφανος Σαμανής κι ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, δεν κατάφεραν να κερδίσουν την είσοδο τους ξανά στον διαγωνισμό, στην τελευταία ημέρα των επιστροφών.  

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Και μαγείρεψε και πλάκα έκανε με τους επίδοξους σεφ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Άλλο ένα ξεχωριστό MasterClass περιμένει τους 15, πλέον, διαγωνιζόμενους του MasterChef, με οικοδεσπότη, αυτή τη φορά, τον σεφ και κριτή Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Ο «Θείος Λεωνίδας» παρέδωσε μάθημα παρασκευής γλυκών στους 15 του MasterChef

Οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι έχουν δείξει ότι δυσκολεύονται στις δοκιμασίες που απαιτούν την παρασκευή γλυκών κι έτσι με βοηθό του τον Βασίλη Μπόλλο, ο chef κριτής Λεωνίδας Κουτσόπουλος δείχνει τεχνικές κι έξυπνες ιδέες για ένα ρυζόγαλο με λικέρ φουντούκι και τόνκα, φεγεντίνη με σοκολάτα, κρέμα σοκολάτας αλλά και σορμπέ φράουλας.   

Φτιάξτε τα πιο λαχταριστά choux με craquelin και κρέμα πατισερί

Βασίλης Σπόρος

Guest chef ο Βασίλης Σπόρος, ειδικός στη διαχείριση του κρέατος

Καλεσμένος, σε αυτό το MasterClass, o chef Βασίλης Σπόρος, που έρχεται να μοιραστεί με τους διαγωνιζόμενους τις πολύτιμες γνώσεις του στη διαχείριση του κρέατος, ξεκινώντας από τις κοπές κρέατος, συνεχίζοντας με τη σωστή διαχείριση του ψησίματος του και καταλήγοντας σε γρήγορα και πεντανόστιμα πιάτα. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top