Mad Clip: Κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι της αδερφής του, Άσπας

Έχει ήδη γίνει viral στο Tik Tok το «Στάχτη» της Άσπας

«Πάμε να τα πάρουμε όλα με την αδερφή μου», έλεγε ο Mad Clip, περήφανος για το ταλέντο της!

Τα χνάρια του αδερφού της, Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τον περασμένο Σεπτέμβριο, φαίνεται πως ακολουθεί η αδερφή του, Άσπα.

Mad Clip: Η παράκληση της οικογένειάς του για το νέο του άλμπουμ

mad clip ασπα

Αδερφή Mad Clip: To viral τραγούδι στο Tik Tok 

Mad Clip: Η αδερφή του τραπάρει! Το τραγούδι της έγινε viral στο Tik Tok

Η Άσπα κατάφερε να κάνει viral το τραγούδι της στο Tik Tok πριν καν κυκλοφορήσει!

«Δε με νοιάζει πια πού γυρνάς, και τα βράδια αν μια άλλη φιλάς. Δε με νοιάζει πώς τα περνάς, δεν αντέχω άλλο να με πονάς…» είναι λίγοι από τους στίχους τους τραγουδιού της Άσπας που «έβαλαν φωτιά» στα social media.

Η πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια, για την οποία δε γνωρίζουμε πολλά, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok ένα απόσπασμα 17 δευτερολέπτων από τη «Στάχτη» πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα, και προκάλεσε πανικό. Οι χρήστες του Tik Tok το αναδημοσίευσαν περισσότερες από 5.000 φορές.

Η «Στάχτη» μόλις κυκλοφόρησε και επίσημα!

Το single μόλις κυκλοφόρησε από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company και αποτελεί τη νέα μεγάλη λαϊκή επιτυχία των ημερών, συνοδευόμενη από ένα πανέμορφο music video σε σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη.

Το τραγούδι υπογράφει σε στίχους & μουσική ο Γιώργος Καλογεράκος, ο οποίος συνυπογράφει με την Daphne Lawrence και το mega hit των τελευταίων μηνών «Αμαρτίες» της επίσης πρωτοεμφανιζόμενης Αναστασίας.

Ακούστε το τραγούδι της Άσπας:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top