Ράδιο Αρβύλα: Συγκινεί ο Αντώνης Κανάκης με την απώλεια συνεργάτη του

Έφυγε από τη ζωή λόγω του κορωνοϊού

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαφορετικά έκλεισε το βράδυ της Τρίτης το Ράδιο Αρβύλα, αφού ο Αντώνης Κανάκης αποχαιρέτησε έναν συνεργάτη και φίλο της παρέας από τη Θεσσαλονίκη, που έφυγε από τη ζωή.

Αντώνης Κανάκης: Δίνει οριστικό τέλος στα σενάρια για το Ράδιο Αρβύλα

Ράδιο Αρβύλα

«Σήμερα είναι μια παράξενη ημέρα για εμάς στο Ράδιο Αρβύλα γιατί χάσαμε έναν φίλο, ένα δικό μας άνθρωπο. Το περιμέναμε τις τελευταίες ημέρες. Ο Βασίλης Δέλλιος, που είναι στο σήμα της εκπομπής και θα τον έχουμε πάντα μαζί. Ένα απίστευτο παιδί που είμαστε χρόνια μαζί από το Κομφούζιο», είπε αρχικά ο παρουσιαστής. 

Γιάννης Σερβετάς

Ο Γιάννης Σερβετάς χαιρέτησε τον φίλο του ιδιαίτερα συγκινημένος

Εκτός «Ράδιο Αρβύλα» o Γιάννης Σερβετάς - Τι έγραψε στο Instagram

«Δεν ήταν από αυτούς που πρόσεχε πολύ τον εαυτό του αλλά τελευταία, επειδή ένα θέμα υγείας τον οδήγησε στους γιατρούς, μπήκε κι έκανε ένα ολικό ρεκτιφιέ κι ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι. Όμως στην πορεία δυστυχώς έτυχε κι άρπαξε τον κορωνοϊό και του έδωσε τη χαριστική βολή σε μια στιγμή που τον βρήκε αδύναμο κι ευάλωτο. Είναι ιδιαίτερα φίλος του Γιάννη Σερβετά και συνεργάτης στη ραδιοφωνική εκπομπή. Έδωσε μια εντολή στον Γιάννη. Μόλις φύγω για "διακοπές", συνεχίστε να γελάτε», είπε φανερά συγκινημένος ο Αντώνης Κανάκης με τους συνεργάτες του να τον αποχαιρετούν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top