«Μπόμπαινας»: Αποκάλεσε τον εαυτό του… μαύρο πρόβατο του MasterChef!

Όσα απάντησε ο πολυσυζητημένος παίκτης στους κριτές

Μετά την κάρτα ασυλίας που χρησιμοποίησε η Ελπίδα για να «σώσει» την Καλλιόπη, ο παίκτης με τη χαμηλότερη βαθμολογία μετά τον Γιώργο και τη Βασιλική που αγωνίστηκε για την παραμονή του στο MasterChef 2022, δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη, τον γνωστό σε όλους «Μπόμπαινα».  

«Πόλεμο θέλατε; Πόλεμο θα έχετε!»: Ο «Μπόμπαινας» εναντίον όλων!

MasterChef 2022 Μπόμπαινας

Ο «Μπόμπαινας» μαγείρεψε για να μείνει στο MasterChef 2022

MasterChef 2022: Ποιος παίκτης αποχώρησε;

Μιλώντας λίγο πριν τη δοκιμασία αποχώρησης μπροστά στους κριτές και τους συμπαίκτες του, του ζητήθηκε να σχολιάσει την υποψηφιότητά του. «Δεν καταλαβαίνω οι εντάσεις από που προέρχονται. Δεκτό είναι… έτσι κι αλλιώς το ξέρουμε όλοι, μόνος μου εναντίον όλων, δεν τρέχει τίποτα» είπε, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον ρωτάει: «Γιατί νιώθεις έτσι;». «Είπα ότι έχω έρθει στον διαγωνισμό για να κερδίσω, είναι κακό;», απάντησε και στον Πάνο Ιωαννίδη με τον σεφ και κριτή να απαντάει ότι όλοι για αυτό έχουν έρθει. 

MasterChef 2022: Απαιτητικό το πιάτο της δοκιμασίας αποχώρησης!

MasterChef 2022 Δοκιμασία Αποχώρησης

Οι κριτές ζήτησαν από τον Δημήτρη να σχολιάσει την υποψηφιότητά του προς αποχώρηση

«Πλέον και με τον πιο επίσημο τρόπο είμαι το μαύρο πρόβατο του MasterChef! Γιατί; Ήρθε να κερδίσει… Καλώς ήρθατε, να πέφτουν οι μάσκες. Τις έριξα πριν από μια βδομάδα, τώρα της κατακρήμνισα», είπε στη συνέχεια ο «Μπόμπαινας».

Ανατροπή! Ο Μπόμπαινας στον τάκο! Ποιον παίκτη «έσωσε» η Ελπίδα;

MasterChef 2022 Δημήτρης

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης αισθάνεται μόνος στην τοποθεσία... MasterChef!

Στη συνέχεια ο Βασίλης αποκάλυψε ότι κανένας δε φοβάται  τον Δημήτρη, αφού δεν είναι από τους καλύτερους μάγειρες, σε αντίθεση με τον Γιάννο, που είναι από τους καλύτερους στο παιχνίδι. Μάλιστα, οι συμπαίκτες του σχολίασαν ότι οι ισχυρισμοί του ότι δεν έχει πειράξει κανέναν, δεν ισχύουν!

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top