Ανατροπή! Ο Μπόμπαινας στον τάκο! Ποιον παίκτη «έσωσε» η Ελπίδα;

Νέα δοκιμασία αποχώρησης στο MasterChef 2022

Η Ελπίδα προκάλεσε τον Βασίλη σε μονομαχία, στο επεισόδιο του MasterChef της Καθαράς Δευτέρας με σκοπό να του αποσπάσει την κάρτα ασυλίας και τα κατάφερε!

Η Ελπίδα απέσπασε την κάρτα ασυλίας από τον Βασίλη!

Η παίκτρια διακινδύνευσε να βρεθεί στον τάκο και να μαγειρεύει με φόβο να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής προκειμένου να πάρει στην κατοχή της την πολυπόθητη κάρτα.

Στο τέλος του επεισοδίου της Δευτέρας ανακοινώθηκαν και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση: ο Γιώργος, η Βασιλική και η Καλλιόπη.

masterchef 2022

Η Ελπίδα αποφάσισε να δώσει την κάρτα της στην Καλλιόπη, η οποία είναι παίκτρια της ομάδας της, των Μπλε, και να τη σώσει από πιθανή αποχώρηση.

ελπιδα masterchef 2022

Ο παίκτης που είχε το αμέσως επόμενο «κακό» πιάτο μετά την Καλλιόπη ήταν ο Δημήτρης «Μπόμπαινας», ο οποίος θα μαγειρέψει στη δοκιμασία αποχώρησης.

μπομπαινας masterchef

«Δεν πρόκειται να φύγω εγώ σήμερα! Εδώ ήρθα και έχω πεισμώσει! Ας με βγάλουν μαγειρικά αν μπορέσουν, όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο! Δεν υπάρχει παίκτης που να βάλλεται τόσο πολύ από όλους. Αυτό μόνο αξία μου δίνει» είπε ο Δημήτρης στην κάμερα του διαγωνισμού.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top