Σταύρος: «Η Βασιλική είναι καλή ηθοποιός. Της δίνω Οσκαρ ηθοποιίας»

Άναψαν τα αίματα στη ψηφοφορία της μπλε ομάδας

H ώρα της κρίσιμης ψηφοφορίας έφτασε στο MasterChef 2022. Η μπλε ομάδα ηττήθηκε στην πρώτη ομαδική δοκιμασία σε εξωτερικό χώρο και τώρα ορισμένοι παίκτες είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες.

Ελισάβετ: «Δεν έχουμε αρχηγό. Ξεκάθαρα δεν έχουμε αρχηγό»

Η Βασιλική ετοιμάζεται να ψηφίσει και «καρφώνει» το όνομα του Νικήτα λέγοντάς του: «Μόλις τώρα έμαθα πως δεν είχες καμία σχέση με το ψάρι».

Γιάννος: «Δε θέλω παράσιτα στο πλάι μου»

MasterVhef 2022 Βασιλική

MasterChef 2022 Βασιλική

Τη δεύτερη ψήφο της την έδωσε στον Σταύρο με τον οποίο φαινεται πως δεν έχουν καθόλου καλή σχέση μεταξύ τους.
«Σταύρο, λυπάμαι που έμαθα πως έκανες σκευωρίες πίσω από την πλάτη μου την προηγούμενη φορά. Είχα το καλύτερο ριζότο», είπε η Βασιλική με τον Σταύρο να δηλώνει λίγο αργότερα on camera: «Νομίζω η Βασιλική είναι ο εγκέφαλος της σκευωρίας. Είναι πολύ έξυπνη. Ξέρει να χειρίζεται τους ανθρώπους όπως έκανε με την Ελισάβετ, τον Βασίλη και τον Γιάννο. Το έπαιξε πολύ σωστά, στρατηγικά. Της εύχομαι καλή συνέχεια στο παιχνίδι».

MasterChef 2022 Σταύρος

MasterChef 2022 Σταύρος

Σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι η ίδια δήλωσε πως δεν κατάλαβε ότι ο Πέτρος και ο Νικήτας δεν είχαν καμία σχέση με το ψήσιμο του ψαριού, ο Σταύρος ακούγοντας αυτά τα λόγια έκανε λόγια για οσκαρική ερμηνεία. «Νομίζω πως η Βασιλική είναι πολύ καλή ηθοποιός. Το έπαιξε πολύ καλά και της δίνω Οσκαρ ηθοποιίας».


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top