MasterChef 2022 Ανδρέας: «Με πίεζε ο χρόνος και δεν τα πήγα καλά»

Έχει δύο κορούλες που τις λατρεύει

Δείτε τη συνέντευξη του Ανδρέα στο Breakfast@Star

Με καταγωγή από την Αλβανία, ο Ανδρέας Σουμπασάι που είχε τα γενέθλιά του την ημέρα της audition στο MasterChef, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση

Οι κριτές συμπάθησαν πολύ τον Ανδρέα, αλλά όχι το πιάτο που έφτιαξε

Το πρωί της Πέμπτης, ο μάγειρας βρέθηκε στο Breakfast@Star και μίλησε για την εμπειρία του στον τηλεοπτικό διαγωνισμό. «Ήταν πολύ ωραία η εμπειρία. Ήταν πάρα πολύ καλοί οι κριτές και η παραγωγή», είπε.

MasterChef 2022: Την ημέρα της audition είχε τα γενέθλιά του!

Ο Ανδρέας αποκάλυψε πότε άρχισε να ασχολείται με τη μαγειρική, ενώ αποκάλυψε ότι το πιάτο που έφτιαξε το έχει μαγειρέψει πολλές φορές. «Δουλέψαμε πολλές ώρες. Ισως από τις πολλές ώρες που βγήκε και η κούραση», παραδέχτηκε.

Ο παίκτης αγχώθηκε πολύ με την όλη διαδικασία, ενώ αποκάλυψε ότι θα πήγαινε ξανά στο MasterChef αλλά με άλλο πιάτο. «Ανυπομονούσα πολύ να έρθω εδώ σε εσάς στο πρωινό» παραδέχτηκε, με την Ελίνα και τον Γιώργο να βάζουν τα γέλια. 

Ο Ανδρέας ήθελε όσο τίποτα άλλο να πάει στο Breakfast@Star

Στη συνέχεια μίλησε και για τα αγαπημένα πιάτα που έχουν οι δύο κορούλες τους, μια 13 ετών και μια τεσσάρων. Ποιος μαγειρεύει στο σπίτι τους; Η γυναίκα του, ωστόσο αποφεύγει να της κάνει κριτική. 

MasterChef 2022: «Πρώτα το ΜasterChef και μετά η σχέση μου»

Κλείνοντας μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ερχόμενος στην Ελλάδα στα 13 του χρόνια. «Τις δυσκολίες τις αφήνω πίσω. Ό,τι και να γίνει τα καταφέρνω μια χαρά. Συνέχεια κοιτάμε μπροστά», είπε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top