MasterChef 2022: «Πρώτα το ΜasterChef και μετά η σχέση μου»

Δείτε όσα είπαν η Άννα Μαρία κι ο Θοδωρής που πέρασαν στην επόμενη φάση

Δείτε το βίντεο από το Breakfast@Star

Ήρθε από την Κύπρο και με δύο «ναι» πέρασε δυναμικά στην επόμενη φάση του MasterChef 2022

MasterChef 2022: «Επειδή με έκαψες, θα σε κάψω κι εγώ»

Ο λόγος για την Άννα Μαρία που, από τα παρασκήνια των auditions, μίλησε στη Νανά Ηλιοπούλου και το Breakfast@Star για την ενασχόλησή της με τη μαγειρική, αφού θεωρεί ότι είναι οικογενειακό χάρισμα! 

MasterChef 2022 Άννα Μαρία

Η Άννα Μαρία είναι... ερωτική μετανάστρια από την Κύπρο

Όπως αποκάλυψε τα τελευταία τρία χρόνια ζει στην Αθήνα, αφού ερωτεύθηκε τον Έλληνα σύντροφό της στην Ολλανδία. «Είχα πάει στην Ολλανδία για σπουδές, τον είχα γνωρίσει εκεί, τον ερωτεύθηκα… μετά από καιρό, βέβαια, έγινε η όλη κουβέντα και μετά από έναν χρόνο ήμασταν μαζί», είπε η παίκτρια. «Ο σύντροφός μου είναι ενθουσιασμένος, είναι χαρούμενος που τα κατάφερα και κάνω κάτι που μου αρέσει», συμπλήρωσε.

Ποιον θα έπαιρνε μαζί της στο σπίτι του MasterChef; Μα τον γάτο της, αν κι αυτός είναι ερωτευμένος με τον αγαπημένο της. 

MasterChef 2022: Μαγείρευε μπροστά στους κριτές και έτρεμε

«Είμαι χαρούμενος, αισιόδοξος και θέλω να πάω όσο μακριά γίνεται. Αυτός είναι ο στόχος μου», δήλωσε ο Θοδωρής που, επίσης, πήρε τη λευκή ποδιά. Ο νεαρός σεφ παραδέχτηκε ότι είχε άγχος μήπως βρεθεί κάποιο κόκκαλο στο ψάρι που ετοίμασε για τους κριτές. Μάλιστα αναφέρθηκε και στην πλάκα που του έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

MasterChef 2022 Θοδωρής

Ο Θοδωρής προτιμάει το MasterChef από τη... σχέση του!

Ο Θοδωρής μίλησε και για τη συμβουλή της ψυχοθεραπεύτριάς του να συμμετάσχει στο MasterChef. «Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με δύο αδερφές και τη μαμά μου. Δεν είχα δωμάτιο και κοιμόμουν στο σαλόνι… το πρωί η μαμά μου μαγείρευε πριν πάει στη δουλειά κι όλο την πλησίαζα για να μάθω πράγματα. Οι περισσότεροι μου λένε ότι μαγειρεύω μαμαδίστικα», είπε για την επιρροή του που τον οδήγησε στις κουζίνες, ενώ μίλησε και για τη σχέση του, που όμως δε τη θεωρεί τόσο σημαντική όσο το MasterChef

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top