Γιγαντιαίο ψάρι 30 κιλών έκανε την εμφάνισή του στο MasterChef της Ισπανίας

Πώς αντέδρασαν οι διαγωνιζόμενοι;

Το MasterChef αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέστρεψαν για ακόμη μια χρονιά στο Star,προκειμένου να κρίνουν τις προσπάθειες των επίδοξων μαγείρων και φυσικά να αναδείξουν τον επόμενο Έλληνα MasterChef.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής γνωρίζει επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να έχουμε δει κατά καιρούς πολλά και περίεργα σκηνικά.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε τη φορά που στο ισπανικό MasterChef, οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν μια ζωντανή σμέρνα, γεμίζοντας το πλατό με αίματα;

Στον ίδιο κύκλο του ισπανικού MasterChef, μάλιστα, είχαμε δει ακόμη ένα μοναδικό σκηνικό, όταν οι κριτές εμφάνισαν στους παίκτες μια τεράστια πεσκανδρίτσα άνω των 30 κιλών ως βασικό υλικό για τις μαγειρικές τους.

Στη θέα του ψαριού οι παίκτες «πάγωσαν». Ο ένας κοιτούσε τον άλλο με απορία, ενώ ακούστηκαν εκφράσεις όπως «αν είναι δυνατόν», «Θεέ μου» και άλλα τέτοια. Οι κριτές στο συγκεκριμένο επεισόδιο είχαν καλέσει στο στούντιο έναν από τους πιο διάσημους σεφ της Ισπανίας με ειδίκευση στα θαλασσινά, τον Άνχελ Λεόν, προκειμένου να εξηγήσει στους παίκτες το πώς μπορεί να καθαρίσει κανείς σωστά αυτό το γιγάντιο ψάρι.

Σε κάθε του κίνηση, καθώς φιλέταρε το ψάρι, εκείνοι κοιτούσαν με ανοιχτό το στόμα, χωρίς να μπορούν να αρθρώσουν λέξη. Αν προσέξει κανείς τα πρόσωπά τους, είναι λες και δεν πιστεύουν ότι αυτό που συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους είναι αληθινό.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top