Γιώργος Λιάγκας: Η έκπληξη που του έκανε ο δικηγόρος του στον «αέρα»

Χάρηκε ο παρουσιαστής με τα νέα που του μετέφερε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό

Πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Λιάγκας δικαιώθηκε στη δικαστική διαμάχη που είχε με συνεργάτη χρηματιστηριακής εταιρείας και του απέσπασε τεράστιο χρηματικό ποσό.

Γιώργος Λιάγκας: «Λύγισε» στον αέρα για τον Γιώργο Τράγκα!

Το πρωί της Πέμπτης, ο γνωστός νομικός και δικηγόρος του παρουσιαστή Μιχάλης Δημητρακόπουλος, βγήκε στο Πρωινό με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο ποινικολόγος αιφνιδίασε τον Γιώργο Λιάγκα αφού του ανακοίνωσε ότι η απόφαση καθαρογράφτηκε και σε αυτή φαίνεται ότι υπάρχει ευθύνη και της χρηματιστηριακής εταιρίας

«Καθαρογράφτηκε η απόφαση αγαπητέ Γιώργο, που εσύ ήσουν το θύμα που έχασες όλες τις οικονομίες και καταδικάστηκε κάποιος σε επτά χρόνια κάθειρξη. Καθαρογράφτηκε η απόφαση από τον πρόεδρο εφετών, κ. Πανούση, όπου εκεί φαίνεται ότι υπάρχει ευθύνη και της χρηματιστηριακής εταιρίας σε όλο αυτό το κόλπο που έγινε εις βάρος σου για να σου φάνε τα χρήματα και τους κόπους τόσων ετών. Πλέον η χρηματιστηριακή θα έρθει προ των ευθυνών της. Ξέρω ότι έχεις αγωνιστεί πολύ στη ζωή», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος on air.

Γιώργος Λιάγκας: Έκανε την τρίτη δόση, ανέβασε φωτογραφία και τον βρίζουν!

«Μου κάνεις χριστουγεννιάτικο δώρο. Συγγνώμη για την ιδιωτική παρένθεση, δεν το γνώριζα», είπε ο παρουσιαστής μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top