Τελικός GNTM 4: O Κωνσταντίνος σκέπτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς

Οι αγκαλιές από τους κριτές

Η τρίτη δοκιμασία του μεγάλου τελικού του GNTM 4 ολοκληρώθηκε έφτασε στο τέλος της. Η Κυβέλη προηγείται στην βαθμολογία καθώς έχει συγκεντρώσει 113 βαθμούς, ακολουθεί ο Κωνσταντίνος με 107 βαθμούς και στην τρίτη θέση βρίσκεται η Όλγα με 105 βαθμούς.

GNTM Τελικός: Η κριτική και η βαθμολογία του Kων/νου για την 3η δοκιμασία

Μετά και την ανακοίνωση των βαθμολογιών ο Κωνσταντίνος καθώς πηγαίνει στα παρασκήνια ακούγεται να λέει  στην Όλγα: «Πάμε στα σπίτια μας Όλγα. Πραγματικά θέλω να μιλήσω λίγο στη Ζεν προσωπικά. Εγώ κρίνω ότι πρέπει να κάνουμε οικειοθελή Όλγα, το πιστεύω. Εγώ είμαι έτοιμος για οικειοθελή.»

«Ο Κωνσταντίνος βάρεσε μια πολύ μεγάλη κρίση. Δεν ξέρω αν ήταν λόγο της βαθμολογίας της Κυβέλης ή για τον εαυτό του που πίστευε ότι θα πάρει δεκάρια, αλλά ήταν μια παράνοια», είπε on camera η Όλγα.

«Εγώ πιστεύω ότι ο Κωνσταντίνος δε θα είχε κανένα πρόβλημα αν παίρναμε την ίδια βαθμολογία ή και λιγότερη. Τότε δε νομίζω ότι θα ήθελε να κάνει οικειοθελή», ανέφερε η Κυβέλη.

Από την άλλη πλευρά, ο  Κωνσταντίνος όταν τον ρώτησαν τι συνέβη είπε πως δεν έχει καμία ένταση. Απλά του τηλεφώνησε το αγόρι του και συγκινήθηκε πολύ.

«Μήπως ο Κωνσταντίνος ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την εικόνα του και θέλει την ψήφο του κοινού;Μήπως τελικά έχει δίκιο η Κυβέλη;», αναρωτήθηκε λίγα λεπτά αργότερα η Κυβέλη.

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί τον πλησίασαν για να δουν τι συνέβη και εκείνος είπε πως δε σκοπεύει να αποχωρήσει, απλά είχε μια δύσκολη στιγμή γιατί θέλει πολύ να νικήσει. Οι κριτές έσπευσαν να τον ηρεμήσουν αγκαλιάζοντάς τον.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top