Μαρίνα Πατούλη: Τελικά φεύγει ή μένει στο J2US;

Όσα αποκάλυψε συμπαίκτριά της στον Μουτσινά

Δείτε όσα είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στον Νίκο Μουτσινά

Το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι κι αποκάλυψε -κατά λάθος- ότι η Μαρίνα Πατούλη παραμένει στο J2US, παρά την οικειοθελή αποχώρησή της, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή

Πατούλη: Κατηγορεί τη Βανδή για έλλειψη παιδείας και «καρφώνει» τον Πετρέλη

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου που επίσης συμμετέχει στο τάλεντ σόου του Alpha, μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την εμπειρία της και για το πόσο καλά περνάνε στα παρασκήνια. 

Απαστράπτουσα η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Καλό Μεσημεράκι

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην απρόσμενη αποχώρηση της Μαρίνας Πατούλη από το σόου, μόλις δύο περίπου εβδομάδες μετά την είσοδό της. Κατά λάθος, αποκάλυψε πως τελικά η αποχώρησή της δεν ισχύει, καθώς πείστηκε να παραμείνει.  

Μαρίνα Πατούλη: Οι αιχμές στην επιτροπή μετά την οικειοθελή αποχώρηση

Μαρίνα Πατούλη Νίκος Κοκλώνης

Η Μαρίνα Πατούλη με τον Νίκο Κοκλώνη στη σκηνή του J2US

«Δεν έφυγε τελικά. Την πείσαμε. Έφυγε; Την πείσαμε, δε θα φύγει. Συγγνώμη… Μήπως εγώ κατάλαβα λάθος; Εγώ κατάλαβα ότι στο τέλος την πείσαμε. Η κυρία Πατούλη η οποία είναι θεά, γελάμε πάρα πολύ… ένιωσε άβολα, έτσι ένιωσε και είπε ότι ήρθε να στηρίξει το show. Τώρα την άλλη εβδομάδα δε ξέρω πάλι αν… Είναι αυθόρμητη. Μέχρι το Σάββατο υπάρχουν κάποιες μέρες θα δούμε. Θα είναι, απ’ όσο γνωρίζω θα είναι», είπε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Παπαδοπούλου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top