Πατούλη: Κατηγορεί τη Βανδή για έλλειψη παιδείας και «καρφώνει» τον Πετρέλη

Τι είπε η Μαρίνα Πατούλη την οικειοθελή αποχώρησή της από το J2US

Σύντομη ήταν η παρουσία της Μαρίνας Πατούλη στο «Just The 2 Of Us», αφού στο live του Σαββάτου (27/11), ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή της. Ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον Θάνο Πετρέλη και τραγούδησαν το «Το Χειροκρότημα».

Η εμφάνισή τους δεν άρεσε στην κριτική επιτροπή με τη Δέσποινα Βανδή απευθυνόμενη στον Θάνο Πετρέλη να του λέει: «Βρε Θάνο μου, αγαπημένε μου, δεν ήταν το σωστό τραγούδι. Πήγε χαμηλά, αλλά για να σταθεί ένας άνθρωπος που τραγουδάει χαμηλά, σημαίνει ότι πρέπει να έχει μια σταθερότητα. Δεν είναι εύκολο. Να αλλάζατε τραγούδι, βρε Θάνο μου. Αυτό ήταν ένα τραγούδι που την εξέθεσε και προσωπικά αισθάνθηκα κιόλας ότι δεν το ήθελε. Πήγαινε πάνω στη σκηνή σαν να έκλαιγε πριν και βγήκε. Εσένα, Θάνο μου σε άκουσα, σε χάρηκα, πολύ ωραία ήταν, αλλά τη Μαρίνα δεν την ακούσαμε καθόλου. Μην επικαλείστε συνέχεια τον φιλανθρωπικό σκοπό με ενοχλεί προσωπικά, σίγουρα είμαστε εδώ για να περνάμε καλά αλλά αισθάνθηκα ότι ήσουν άβολα αμήχανα και απολαύσαμε μόνο τον Θάνο. Εδώ είμαστε για να ακούμε εσένα».

Ο Θάνος Πετρέλης δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια και σχολίασε όσα συνέβησαν στο live δίχως να κρύψει την ενόχλησή του: ««Η Μαρίνα μου είπε να βρούμε ένα τραγούδι, που θα είχε μικρό ρόλο και συμφωνήσαμε σε αυτό. Δε θα πάρω θέση σε όσα είπε η επιτροπή. Είπαν ότι το πήρα πάνω μου και δεν ακούστηκε πολύ. Υπήρχαν λάθος σχόλια ότι ήταν ψηλά ο τόνος, δεν ισχύει σε καμια περίπτωση αυτό. Ο τόνος αυτός είναι και δεν τον διαλέγω εγώ αλλά οι μουσικοί.

Η Μαρίνα πήρε την θέση που ήθελε γιατί σε αυτό το live δεν υπήρχε αποχώρηση. Δε με στενοχωρεί τίποτα, απλά όταν κάτι δεν είναι αυτό που πιστεύω, δεν μπορώ να συμφωνήσω. Μου έκανε εντύπωση που η Δέσποινα ήταν πρωτοστάτης σε αυτήν την επίθεση σε εισαγωγικά. Μου φαίνεται αδικαιολόγητη αυτή η αντιμετώπιση. Εφόσον ήταν και το τελευταίο μου live, θα έπρεπε να είναι πιο ευγενική. Εγώ αυτό θα έκανα σαν κριτική επιτροπή».

Μαρίνα Πατούλη: «Εξεπλάγην με τις δηλώσεις του Θάνου Πετρέλη»

Θέση για όσα διαδραματίστηκαν στο μουσικό show πήρε η Μαρίνα Πατούλη μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό».  Μάλιστα, «κάρφωσε» τον Θάνο Πετρέλη δεν είχε σκεφτεί να αποχωρήσει πριν ξεκινήσει το live.

«Είδα και εγώ τις δηλώσεις του Θάνου Πετρέλη και εξεπλάγην. Δεν είχα προασποφασίσει να αποχωρήσω. Είχα προτείνει και εγώ κάποια τραγούδια και συζητήσαμε με τον Θάνο Πετρέλη, τα οποία όμως δε τα ήθελε, ο παραγωγός του πρότεινε το συγκεκριμένο. Εγώ στο άκουσμα και μόνο πανικοβλήθηκα ότι δε θα μπορούσα να αποδώσω Πρωτοψάλτη. Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, εννοείται ότι δεν έλεγα ότι δε θέλω να τραγουδήσω. Δε θέλω να τραγουδήσω το συγκεκριμένο κομμάτι, αν δεν ήθελα να τραγουδήσω γενικά δε θα συμμετείχα στο show. Εκτίμησα όμως ότι αυτό δεν αξιολογήθηκε, ούτε η προσπάθεια την οποία έκανε και σε θέμα χρόνου και υπέρβασης, και «τσαλακώματος» για έναν σκοπό», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Στη συνέχεια μίλησε και για τη Δέσποινα Βανδή την οποία κατηγόρησε για έλλειψη παιδείας: «Όταν αυτό δε μπορεί να γίνει αντιληπτό θεωρώ ότι είναι αφιλόξενο το περιβάλλον για μένα. Ενοχλήθηκα όταν ακούστηκε από τη Δέσποινα Βανδή ότι δε πρέπει να επικαλούμαι τον φιλανθρωπικό σκοπό. Ένιωσα ότι όταν ήμασταν στα backstage ότι εφόσον έλειπε και ο κύριος Διονυσίου λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης, ένιωσα πολύ άβολα και ότι δεν έχω θέση εκεί.

Θα μπορούσαν να μου πουν «δεν τα είπες καθόλου καλά, δε σου βγήκε το τραγούδι», αλλά με ευγένεια και με παιδεία όχι με αυτό τον τρόπο. Το ύφος και ο τρόπος αντιμετώπισης με ενόχλησε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι ίσως κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ευέλικτα αντανακλαστικά στα θέματα φιλανθρωπίας και κοινωνικής προσφοράς, μένουν με κάποια στεγανά στο κομμάτι της δουλειάς τους, εμένα αυτό δε με εκφράζει. Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση, τον Νίκο Κοκλώνη τον εκτιμώ ιδιαίτερα είναι φίλος καρδιάς. Ο Γιώργος Πατούλης ήταν αρνητικός εξ αρχής στο να μπω σε αυτή τη διαδικασία ωστόσο, θεώρησε τον τρόπο αντιμετώπισής μου θεώρησε ότι δε μου αρμόζει. Θεωρώ ότι η φιλοξενία της κριτικής επιτροπής στο πρόσωπό μου – δε μιλάω για όλη την κριτική επιτροπή – και ο τρόπος αντιμετώπισής μου δεν αρμόζει σε κάποιον ενήλικα που έχει μια πορεία ζωής και πηγαίνει εκεί για να εκπληρώσει κάποιο στόχο. Απαιτούσα περισσότερη ευγένεια».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top