Έρωτας με διαφορά: Η Ναταλία τάσσεται ξεκάθαρα στο πλευρό του Φίλιππου

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του 2ου κύκλου, απόψε, στις 21.00

Ζέτα και Κωστής, ένας έρωτας απρόβλεπτος, συναρπαστικός, παθιασμένος, που συνάντησε πολλά εμπόδια αλλά έμεινε δυνατός και ζωντανός !

Στον 2ο κύκλο της σειράς όσοι στάθηκαν απέναντί τους και τους έκριναν, δοκιμάζουν  οι ίδιοι, αναπάντεχα, τη γλυκιά γεύση του έρωτα! Η σχέση της Ζέτας και του Κωστή θα αντιμετωπίσει και πάλι πολλές ανατροπές! Οι ισορροπίες στο άμεσο περιβάλλον τους, αλλάζουν απότομα και διαμορφώνουν γύρω τους μια διαφορετική πραγματικότητα από αυτήν που είχαν συνηθίσει.

Φαίη Ξυλά - Βασίλης Μίχας
Ο χωρισμός της Ελβίρας και του Φίλιππου, που έχει απροσδόκητο αποτέλεσμα, η επανεμφάνιση της πρώτης κοπέλας του Κωστή, η παρουσία του καινούργιου συνέταιρου της Ζέτας, τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα της Μαριάννας, η επιστροφή ενός παλιού φίλου της Μάρως, η άφιξη της εγκυμονούσας συντρόφου του Στέλιου από την Αυστραλία και η αναμονή της γέννησης του παιδιού του Άρη, είναι λίγα μόνο από αυτά, που θα παρακολουθήσουμε στον 2ο κύκλο της σειράς και θα μας κάνουν να την αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο!


Ερωτικές καραμπόλες και αυτή τη σεζόν κανείς δεν γλυτώνει από τα βέλη του θεού έρωτα και τα υπέροχα μπερδέματα, που προκαλεί και τελικά κανείς δεν θέλει να αποφύγει!

“Έρωτας με διαφορά”, τρελαίνει, ζαλίζει, προκαλεί, παίζει και γελάει!  
Ποιος μπορεί και ποιος θέλει να αντισταθεί;


Τετάρτη 20/10 - Επεισόδιο 19  (2ου Κύκλου) - Περίληψη:

 Η μέρα των γενεθλίων του Κωστή ξεκινάει με τον Μάρκο να χοροπηδάει επάνω στο κρεβάτι για να τον ξυπνήσει. Στο πρωινό, ο Κωστής ανοίγει τα δώρα του. Η Μάρω τού έχει αγοράσει ένα παλιομοδίτικο μάλλινο πουκάμισο, με χρωματιστούς ρόμβους. Εκείνος αναγκάζεται να το φορέσει για να μην την στενοχωρήσει, με αποτέλεσμα να υποφέρει όλη την ημέρα από έντονη φαγούρα. Δεν μπορεί να φανταστεί ότι η Μάρω το έχει κάνει για πλάκα.

Στο μεσημεριανό τραπέζι στο σπίτι έρχονται η Φαίη, η Ναταλία, ο Φίλιππος και η Ελβίρα. Ανάμεσα στους πρώην συζύγους, η ατμόσφαιρα είναι πολύ τεταμένη, με πολλά υπονοούμενα και σπόντες και από τις δύο πλευρές.

Η Ναταλία τάσσεται ξεκάθαρα στο πλευρό τού Φίλιππου. Το πάρτι συνεχίζεται στο μπαρ. Εκεί, ο Φίλιππος συνοδεύει επίσημα τη Ναταλία, χωρίς να κρύβει ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Αυτό δεν αρέσει καθόλου στην Ελβίρα, αλλά ούτε και στον Κωστή.

Η Ζέτα τούς λέει ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει τις σχέσεις των άλλων. Η Φαίη προτείνει στον Δαμιανό να γίνει εκείνη η μητέρα του παιδιού του, αντί για την Τόνια, αλλά εκείνος της απαντά πως δεν μπορεί να ανατρέψει την απόφαση που έχουν πάρει μαζί με τον Αλέξανδρο…

Κάθε Τετάρτη στις 21.00 στο Star

Δείτε όλα τα επεισόδια του «Έρωτας με διαφορά»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top