«Dancing with the Stars»: Έφτασε η στιγμή της μεγάλης πρεμιέρας!

Σήμερα το βράδυ στις 21:00 στο Star

Δείτε το εντυπωσιακό trailer του Dancing with the Stars

Το «Dancing with the Stars», που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, επιστρέφει σήμερα το βράδυ στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του Star για να κερδίσει ξανά την προτίμηση των Ελλήνων τηλεθεατών.

Οι παρουσιαστές και η κριτική επιτροπή του Dancing With The Stars

Οι παρουσιαστές και η κριτική επιτροπή του Dancing With The Stars

Η πρεμιέρα του μοναδικού χορευτικού διαγωνισμού είναι από ώρα σε ώρα κι εμείς ανυπομονούμε να απολαύσουμε επί σκηνής τα λαμπερά ζευγάρια μαζί με την κριτική επιτροπή.

H κριτική επιτροπή του Dancing With The Stars

H κριτική επιτροπή του Dancing With The Stars

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, γνωρίστε τα ζευγάρια και την κριτική επιτροπή

Ο μοναδικός χορευτικός διαγωνισμός επιστρέφει στο Star, εντελώς ανανεωμένος, με παρουσιάστρια την εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά, με μια δυνατή ομάδα υψηλού επιπέδου χορευτών και με κριτική επιτροπή, από ειδικούς του χώρου, με πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία. Συμπαρουσιαστής θα είναι ο πολυτάλαντος Λάμπρος Φισφής!

Λάμπρος Φισφής: «Κάποια στιγμή θα χορέψω με τη Βίκυ Καγιά!»

Η κριτική επιτροπή, που αποτελείται από τέσσερα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα, που διαθέτουν πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία, τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου, τον Jason Roditis,  θα σχολιάζει, θα συμβουλεύει, θα εντοπίζει αστοχίες και θα επικροτεί τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων, δημιουργικά, με μοναδικό κριτήριο την αγάπη τους για την τέχνη του χορού.

Dancing with the Stars: Όσα είπαν κριτές & διαγωνιζόμενοι πριν την πρεμιέρα

Το πολυαναμενόμενο χορευτικό show θα είναι μια ξεχωριστή γιορτή για όλη την οικογένεια, παρέα με 16 λατρεμένα αστέρια από το χώρο του θεάματος και όχι μόνο, που θα διαγωνίζονται κάθε εβδομάδα σε μια διαφορετική χορογραφία με παρτενέρ επαγγελματίες χορευτές!

Dominik Stars  & Ειρήνη Λινάρδη

Victoria Hislop & Τηλέμαχος Φάτσης

Βασιλική Μιλλούση & Μαξίμ Στάντνικ


Γιάννης Δρυμωνάκος  & Έφη Χορμόβα


Δημήτρης Κοκονίδης  & Δανάη Αυλωνίτη


Έλενα Τσαγκρινού & Βλαντιμίρ Μορότσκο


Έντουαρντ Στεργίου & Ελισάβετ Μαντάνη


Λευτέρης Μητσόπουλος & Κριστίνα Νοβακίβσκα


Μαριάννα Γεωργαντή & Σπύρος Παυλίδης


Μπέσσυ Αργυράκη & Γιούρι Ντιμιτρόφ


Πάνος Γιαννακόπουλος & Μαρίλη Κουρτέση


Ρεγγίνα Μακέδου & Γεράσιμος Μοσχόπουλος


Σταύρος Βαρθαλίτης & Μαρία Καμενίδη


Τάσος Παλαντζίδης & Αθηνά Παλαιολόγου


Τζώρτζια Γεωργίου & Αλέξανδρος Μπάχαριεφ


Χριστίνα Βραχάλη & Αργύρης Αργυρόπουλος

Οι 16 celebrities και οι παρτενέρ τους, θα χορεύουν σε ένα υπέροχο πλατό, με φαντασμαγορικά κοστούμια και γραφικά, για φιλανθρωπικό σκοπό. Χορός, συναίσθημα, εντυπωσιακές χορογραφίες, ένταση, αγάπη, συγκίνηση, διασκέδαση, εκτόνωση, όραμα!

Για να φτάσουμε όμως στο performance της πρεμιέρας, οι 16 celebrities και οι διακεκριμένοι χορευτές τους, έχουν ήδη ξεκινήσει από το καλοκαίρι εντατική προετοιμασία με ένα εξαιρετικό team, που αποτελείται από αθλίατρους, φυσιοθεραπευτές, διατροφολόγους, που έχουν αναλάβει την άριστη φυσική τους κατάσταση.

Dancing with the Stars: H πρώτη φωτογραφία του εντυπωσιακού σκηνικού!

Επιπλέον, από τον Σεπτέμβριο οι celebrities έχουν ξεκινήσει ένα καθημερινό πρόγραμμα μαθημάτων, που περιλαμβάνει σωματική προπόνηση, εκμάθηση χορογραφιών αλλά και ιστορία  χορού, για να κατανοήσουν καλύτερα την κίνηση και την έκφραση κάθε είδους χορού.

Όλοι τους εργάστηκαν ανελλιπώς από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8 ώρες την ημέρα, 240 ώρες συνολικά, για μπορούν να είναι αντάξιοι του ξεχωριστού χορευτικού προγράμματος, με στόχο το άρτιο αποτέλεσμα στο stage αλλά και την προσωπική τους εξέλιξη.

Δούλεψαν με επιμονή, υπέρβαση, ενθουσιασμό και ακολούθησαν με ταπεινότητα και απόλυτο σεβασμό τις οδηγίες της χορογράφου του «Dancing With the Stars» Τόνια Κόσοβιτς, ώστε να αποδώσουν τις παγκόσμιου επιπέδου χορογραφίες της. Σκηνοθέτες, project manager και δημιουργική ομάδα, τεχνικοί , φωτιστές και παραγωγοί, εργάζονται ακατάπαυστα καθημερινά εδώ και μήνες ώστε  να μεταδώσουν στο τηλεοπτικό κοινό το χιούμορ, τη χαρά, τη γνώση, τη δημιουργία, τη δράση, τη δυναμική, τη θετική ενέργεια, που επικρατεί στις αίθουσες διδασκαλίας του «Dancing With the Stars».

Με τις οδηγίες και την αισθητική της εξαίσιας σκηνογράφου Σοφίας Δροσοπούλου, δημιουργήθηκε ένα σκηνικό κατασκευασμένο από 8 τόνους σιδήρου, μια απαιτητική κατασκευή με έντονη θεατρικότητα!

Ένας light designer, ένας διευθυντής φωτογραφίας μαζί με μια ομάδα 8 έμπειρων τεχνικών δημιούργησαν την ομοιομορφία της φωτιστικής και προβολικής κοινότητας, που αρμόζει σε ένα τόσο μεγάλο σόου παγκόσμιας εμβέλειας.
250 τετραγωνικά led walls, 300 ρομποτικά, 2 χιλιόμετρα led Stripe, 6 hippotizer ήταν τα κύρια στοιχεία, που έπρεπε οι ειδικοί  να συνδυάσουν. 12 ηλεκτρολόγοι, 6 ruggers, 4,5 χιλιόμετρα καλώδια. Οι αριθμοί δίνουν μια μικρή αίσθηση για το πόσοι άνθρωποι και πόσα υλικά χρειάστηκαν για να λειτουργήσει αρμονικά η τεχνολογία του φωτισμού με αυτή του προβολίκου.

Δύο art directors μαζί με μια ομάδα 8 έμπειρων συνεργατών παραγωγής, θα προετοιμάζουν και θα «χτίζουν» την παραμικρή λεπτομέρεια για τα props της κάθε σκηνής. 240 γραφικά θα φιλοξενηθούν για την ομοιομορφία και την απόλυτη ισορροπία της εικόνας και των props.

Μία υπέρλαμπρη παρουσιάστρια, ένας ευρηματικός συμπαρουσιαστής, 4 έμπειροι κριτές, 16 ξεχωριστοί celebrities, 16 ταλαντούχοι χορευτές, 16 επεισόδια, 600 κοστούμια, που δημιουργήθηκαν ειδικά για το show,  2.400 ώρες μακιγιάζ και κομμώσεων, μία ανεπανάληπτη τηλεοπτική παραγωγή!


Το «Dancing With the Stars», ο μοναδικός χορευτικός διαγωνισμός κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 21:00, ζωντανά από την οθόνη του Star!


«Dancing with the Stars»
Τα αστέρια χορεύουν στο Star! Ακολουθήστε τον ρυθμό τους!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top