Λάμπρος Φισφής: «Κάποια στιγμή θα χορέψω με τη Βίκυ Καγιά!»

Όσα είπε στο Breakfast@Star λίγο πριν την πρεμιέρα του DWTS

Δείτε τη συνέντευξη του Λάμπρου Φισφή στο Breakfast@Star

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Dancing with the Stars στο Star την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 21:00, ο Λάμπρος Φισφής βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Breakfast@Star

Dancing with the Stars: Η Βίκυ Καγιά, ο Λάμπρος Φισφής & η κριτική επιτροπή

Ο stand up comedian αποκάλυψε τον τρόπο που του έγινε η πρόταση να συμπαρουσιάσει το χορευτικό σόου, αφού εκείνη την εποχή βρισκόταν στην Ισπανία.

Λάμπρος Φισφής

Ο Λάμπρος μίλησε και για τη γνωριμία και τη σχέση του με τη Βίκυ Καγιά που παρουσιάζει το σόου. «Η Βίκυ Καγιά είναι εξαιρετική κι έχει πολύ χιούμορ. Κάνει πολλά αστεία». Μάλιστα, αποκάλυψε ότι είχαν «χημεία» από την πρώτη audition που έκανε, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κριτική επιτροπή, αποκαλώντας του «Wikipedia του χορού».

Βίκυ Καγιά: «Είμαι υπερενθουσιασμένη που ξεκινά το DWTS»

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η γυναίκα του είναι χορεύτρια, παρότι ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με τον χορό. «Ας ελπίσουμε να μη σε βάλουν να χορέψεις!», ήταν το σχόλιο που του έκανε εκείνη όταν έμαθε ότι αναλαμβάνει το DWTS. Τώρα για το αν τα δύο παιδιά του τον δουν στο σόου, δεν είναι σίγουρος, αφού είναι πολύ μικρά και κοιμούνται νωρίς

Ο ηθοποιός μίλησε και για την παιδική παράσταση που σκηνοθετεί, το Βασίλισσα των Πάντων, που απευθύνεται σε πολύ μικρά παιδιά. Πρόκειται για μια προσπάθεια που κάνει μαζί με τη σύζυγό του.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξής του, αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή ίσως χορέψει με τη Βίκυ Καγιά, αφού ό,τι έχουν χορέψει ως τώρα στις πρόβες, είναι στο επίπεδο πλάκας!

Dancing with the Stars: Όσα είπαν κριτές & διαγωνιζόμενοι πριν την πρεμιέρα

Κλείνοντας μίλησε για το άκρως εντυπωσιακό σκηνικό του σόου, αλλά και το πόσο διαφορετικό θα είναι αυτό το Dancing with the Stars.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top