Βίκυ Καγιά: «Είμαι υπερενθουσιασμένη που ξεκινά το DWTS»

Λάμπρος Φισφής: «Η Βίκυ είναι ένα όνειρο»

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Dancing with the stars»!

Ο μοναδικός χορευτικός διαγωνισμός έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 21:00, ζωντανά από την οθόνη του Star!

«Dancing with the Stars»: Πρεμιέρα την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στο Star!


Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» συνάντησε τη Βίκυ Καγιά στα παρασκήνια του λαμπερού show δηλώντας ανυπόμονη για την έναρξη.


«Περίμενα αυτή τη στιγμή πολλούς μήνες και είμαι υπερενθουσιασμένη. Από το DWTS να περιμένετε glitter, λάμψη, expertise, όρεξη, πάθος και αισιοδοξία. Θα αφήσω τα παιδιά μου να δουν την πρεμιέρα, γιατί κανονικά κοιμούνται νωρίς», είπε αρχικά συμπληρώνοντας στη συνέχεια: «Είμαι πανέτοιμη για την παρουσίαση γιατί έχω δίπλα μου έναν εξαιρετικό συμπαρουσιαστή και μια υπέροχη κριτική επιτροπή. Νιώθω τυχερή που είμαι κομμάτι αυτού του show. Μέσα στη χρονιά θα χορέψω κι εγώ με τον συμπαρουσιαστή μου. Αγαπώ πιολύ αυτόν τον άνθρωπο κι άργησα να τον γνωρίσω. Είναι έξυπνος, γρήγορος με χιούμορ. Καλό παιδί με φως μεσα του».

Όσο για τον Λάμπρο Φισφή δήλωσε: «Έχουμε κάνει πολλές πρόβες στο μυαλό του ο καθένας. Η Βίκυ είναι ένα όνειρο. Είναι έξυπνη, όμορφη, καταπληκτική σε αυτό που κάνει και ζεστός άνθρωπος».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top