Οι κριτές του GNTM 4 αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές τους

Η αγαπημένη τετράδα της κριτικής επιτροπής του GNTM 4 μίλησε για όλα

Η αγαπημένη τετράδα της κριτικής επιτροπής του GNTM 4 έκανε μια ανατρεπτική φωτογράφιση και μίλησε για όλα στο περιοδικό «Hello».

H Ζενεβιέβ Μαζαρί να και βρίσκεται αρκετά χρόνια μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας δήλωσε πως δεν αισθάνεται άνετη μπροστά στην κάμερα: «Ποτέ δεν αισθάνομαι έτοιμη κι προετοιμασμένη όταν βρίσκομαι μπροστά σε κάμερα. Δεν έχουμε σενάριο. Δε μας λέει κανείς τι να κάνουμε. Δε θα μπορούσα να αποστηθίσω ποτέ τίποτα λόγω δυσλεξίας. Οπότε κάνω απλώς τη δουλειά μου, αυτό που ξέρω. Αν νιώσω ότι ήμουν πολύ όξινη ή αιχμηρή μετά το σκέφτομαι».

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Πήγα για διακοπές στην Κίμωλο και παντρεύτηκα!»

Οι κριτές του GNTM 4


Όσο για την αλλαγή στις καρέκλες στο φετινό GNTM, o Άγγελος Μπράτης απάντησε: «Κάθε χρόνο έχουμε από μία αλλαγή σχεδόν. Φέτος έχουμε την Ισμήνη με την οποία γνωρίζομαι πολλά χρόνια και έχω συνεργαστεί. Είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη που φέρνει αίσθηση και αισθητική».

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Σκουλός δήλωσε πως δε θυμώνει με τα αρνητικά tweets. «Έχουν πλάκα, αλλά μέχρι εκεί», πρόσθεσε.

Σκουλός: Δεν κάνω τίποτα αν δε συμβουλευτώ τη σύζυγό μου


Άραγε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αγχώθηκε όταν κατάλαβε ότι θα καθόταν στην καρέκλα που ήταν η Βίκυ Καγιά;

Παπαβλασοπούλου: Ήμουν πολύ ντροπαλή. Δεν ήθελα καν να με φωτογραφίζουν

«Πριν έρθω με άγχωνε λίγο, ένιωθα πως έχω μια ευθύνη. Δεν μπαίνει θέμα σύγκρισης διότι είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι, σε διαφορετικά στάδια της καριέρας μας. Η Βίκυ έχει κάνει ήδη καριέρα στην τηλεόραση, για την οποία τη θαυμάζω, ενώ εγώ είμαι μόλις στο ξεκίνημά μου τηλεοπτικά και είμαι η Ισμήνη. Έχω τον δικό μου τρόπο έκφρασης και δουλειάς».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top