Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Πήγα για διακοπές στην Κίμωλο και παντρεύτηκα!»

Ο γάμος, το GNTM, η Βίκυ Καγιά και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Δείτε τη συνέντευξη της Ζενεβιέβ Μαζαρί στο Breakfast@Star

Το 2018 μας συστήθηκε μέσα από το πρώτο GNTM και ξεχώρισε με την προσωπικότητά της.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η κριτής και art director του GNTM 4, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Breakfast@Star όπου μίλησε για τη ζωή της, την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το επιτυχημένο σόου, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, την οικογένειά της, αλλά και την αυθόρμητη απόφασή της να παντρευτεί με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη στην Κίμωλο.

GNTM 4: Δείτε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να προθερμαίνεται πριν την πρεμιέρα

Ζενεβιέβ Μαζαρί Γάμος Κίμωλος

Η Ζενεβιέβ παντρεύτηκε με τον Βασίλη Καρύδη το 2015 στην Κίμωλο /Φωτογραφία Instagram

«Στην Κίμωλο ο γάμος έγινε εντελώς κατά λάθος, δεν ήταν προγραμματισμένο… Πήγαμε μια τρελή παρέα και είπαμε "γεια σας παντρευόμαστε!. Πρώτη φορά πήγα στην Κίμωλο. Πήγα για διακοπές», είπε στην Ελίνα Παπίλα που λατρεύει το συγκεκριμένο νησί, ενώ συμπλήρωσε ότι από τότε, το 2015 δεν έχει πάει ξανά.  

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η κούκλα κόρη της έχει γενέθλια!

Στη συνέχεια η «Ζεν» αναφέρθηκε στο GNTM: «Φέτος είναι άλλη μια χρονιά που το GNTM πρωτοτυπεί, δεν κρύβεται και μπαίνει σε μια διαδικασία που θα δείτε θέματα κι αποστολές που έχουν να κάνουν με το σήμερα. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη για το επίπεδο και των παιδιών και των αποστολών».

Δείτε δεύτερο απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ζενεβιέβ

Όσον αφορά στη Βίκυ Καγιά, δήλωσε: «Χωρίς τη Βίκυ στο GNTM στην αρχή ήταν σοκ, γιατί είναι η Βίκυ. Όταν το μάθαμε δεν μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση γιατί μας το έλεγε πως δεν αντέχει και ήθελε να κάτσει με τα παιδιά της. Οπότε όταν ένας άνθρωπος δε νιώθει πια αυτό που νιώθουν οι υπόλοιποι που καθόμαστε μέχρι τις 3 το πρωί με 200 άτομα… Πιστεύω πραγματικά ότι το GNTM, αν βλέπατε το backstage, είναι μια εκπομπή από μόνο του. Περνάμε τέλεια. Πρέπει να περνάς τέλεια και να σου αρέσει αυτό, γιατί μετά δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις».

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Η Ισμήνη δεν είναι η αντικατάσταση της Βίκυς Καγιά»

«Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι ιέρεια. Δεν ξέρω αν είναι επειδή είναι και πολύ κοντά στην ηλικία των μοντέλων, αλλά έχει μια απίστευτη μεταδοτικότητα όταν τους λέει κάτι ή όταν τους δείχνει τι θέλει να κάνουν. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο», είπε για το new entry στην κριτική επιτροπή.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top