Παπαβλασοπούλου: Ήμουν πολύ ντροπαλή. Δεν ήθελα καν να με φωτογραφίζουν

Πού τη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star»;

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι ένα μοντέλο με διεθνή καριέρα, με εξώφυλλα και πασαρέλες όπως αυτή του Jean Paul Gaultier. To νεαρό μοντέλο έκανε ένα σύντομο ταξίδι πίσω στον χρόνο και θυμήθηκε πώς ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του modelling.


«Ήμουν στο Λύκειο. Με είδαν από ένα γραφείο και μου έδωσαν μια κάρτα. Μου πήρε κάποια χρόνια για να αποφασίσω τι θα κάνω. Τελικά πήγα στο γραφείο και κάπως έτσι ξεκίνησα την καριέρα μου στην Ελλάδα και μετά στο εξωτερικό», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» που τη συνάντησε στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το περιοδικό «Beaute».

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η νέα κριτής του GNTM - Ιδού το βιογραφικό της!

«Δεν είναι εύκολο να πηγαινοέρχεσαι στο εξωτερικό, αλλά αγαπώ τις διαφορετικές κουλτούρες και αυτό μου το έκανε εύκολο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο νέο της ρόλο μιας και φέτος είναι κριτής στο GNTM 4. «Είναι πολύ ιδιαίτερη η θέση ως κριτής. Είναι πολύ ξεχωριστό να είσαι κριτής σε ένα τόσο επιτυχημένο show και μου αρέσει πολύ. Επειδή είμαι πολλά χρόνια ως μοντέλο στον χώρο, καταλαβαίνω το άγχος των παιδιών. Και να μην είναι καλές οι φωτογραφίες των παιδιών, εγώ προσπαθώ να τους παροτρύνω να προχωρήσουν. Έχουμε πολύ δυνατά μοντέλα στον διαγωνισμό».

GNTM 4: To κινηματογραφικό φιλί Καράβα - Παπαβλασοπούλου


Πώς την υποδέχτηκαν όμως οι υπόλοιποι κριτές στον διαγωνισμό μόδας; «Με υποδέχτηκα με πολύ χαρά. Τους γνωρίζω από πριν. Έχουμε δουλέψει μαζί και ένιωσα αμέσως κομμάτι αυτού του show».

 

Κλείνοντας μίλησε με πολύ όμορφα λόγια και για τη Βίκυ Καγιά: «Τη Βίκυ την ξέρω πολλά χρόνια, έχουμε συνεργαστεί.  Την πρώτη φορά που τη γνώρισα είχα δέος, αλλά ένιωσα πολύ άνετα μαζί της. Ήμουν πολύ ντροπαλό κορίτσι. Δεν ήθελα καν να με βγάζουν φωτογραφίες».

 


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top